Τεράστια ανατροπή για τη Μπρέντφορντ, νίκη-ανάσα για τη Λιντς! (vids)

Μεγάλη ανατροπή πέτυχε η Μπρέντφορντ κόντρα στην Άστον Βίλα, επικρατώντας με 2-1 στο Λονδίνο για την 21η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ντάνι Ινγκς άνοιξε το σκορ όμως οι Γουισά και Ράσμουσεν ολοκλήρωσαν μία τεράστια ανατροπή που φέρνει τις «μέλισσες» στην 13η θέση, έναν βαθμό πάνω από τους «χωριάτες». Την ίδια ώρα, η Λιντς πήρε νίκη-ανάσα κόντρα στη Μπέρνλι, επικρατώντας με 3-1 στο βροχερό Έλαντ Ρόουντ.



Τεράστια ανατροπή για τη Μπρέντφορντ, νίκη-ανάσα για τη Λιντς! (vids)

Τεράστια ανατροπή πέτυχε η Μπρέντφορντ απέναντι στην Άστον Βίλα επικρατώντας με 2-1 στην πρώτη τους αναμέτρηση για το νέο έτος. Οι «χωριάτες» ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 15ο λεπτό με τον Ντάνι Ινγκς να εκμεταλλεύεται την όμορφη ενέργεια του Μπουεντία και με ωραίο πλασέ να ανοίγει το σκορ. Οι «μέλισσες» κατάφεραν αν ισοφαρίσουν στο 43΄με τον Γουισά να πλασάρει ιδανικά τον Εμιλιάνο Μαρτίνες και να κάνει το 1-1 λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Στίβεν Τζέραρντ ήταν αυτοί που ήλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα, ωστόσο πλήρωσαν την αδυναμία τους στο σκοράρισμα. Στο 83ο λεπτό, ο Ράσμουσεν με διπλή προσπάθεια νίκησε τον γκολκίπερ της Βίλα και ολοκλήρωσε μία τεράστια ανατροπή που στέλνει τη Μπρέντφορντ στην 13η θέση, πάνω από την αποψινή αντίπαλό της.

 
 

Την ίδια ώρα στο Έλαντ Ρόουντ, η Λιντς πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στη Μπέρνλι και μαζί βαθιά ανάσα καθώς ανέβηκε στο +8 από την αντίπαλό της και τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοί στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Τζακ Χάρισον στο 39ο λεπτό μετά από πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Οι «κλάρετς» κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 55ο λεπτό με την απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον νεοεισελθόντα Μάξουελ Κορνέτ ωστόσο τα «παγώνια» δεν είχαν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη. Στο 77ο λεπτό, ο Στιούαρτ Ντάλας με ένα καλοζυγισμένο πλασέ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-1 για τη Λιντς ενώ στο 90+2’ ο Ντάνιελ Τζέιμς σκόραρε με ωραία κεφαλιά, κάνοντας το 3-1 και σφραγίζοντας μία τεράστια νίκη για την ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα.

 
 

 


Στράτος Μαρίνος