Ο Αντόνιο πανηγύρισε το γκολ του αλά… Mortal Kombat! (vid)

Ο Μικαΐλ Αντόνιο αποκάλυψε μετά το τέλος του αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας από πού εμπνεύστηκε τον πανηγυρισμό του στο γκολ που πέτυχε, κάνοντας αναφορά στο διάσημο ηλεκτρονικό παιχνίδι Mortal Kombat.



Ο Αντόνιο πανηγύρισε το γκολ του αλά… Mortal Kombat! (vid)

Η Γουέστ Χαμ πέτυχε μεγάλη νίκη μέσα στο Σέλχαρστ Παρκ επικρατώντας την Κρίσταλ Πάλας με 3-2, με τον Λαντσίνι να πετυχαίνει δύο τέρματα και τον Αντόνιο να ανοίγει το σκορ, πριν μειώσουν οι Ολίσε και Εντουάρντ.

Τις εντυπώσεις στον αγώνα έκλεψε ο επιθετικός από τη Τζαμάικα με τον πανηγυρισμό του στο γκολ που πέτυχε στο  22ο λεπτό της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, ο επιθετικός των «σφυριών» βούτηξε προς τα εμπρός έχοντας υψωμένες τις γροθιές του και άφησε αρκετούς να απορούν από πού εμπνεύστηκε αυτή του την κίνηση.

Τα ερωτήματα έλυσε ο ίδιος μετά το τέλος της αναμέτρησης αποκαλύπτοντας πως ο πανηγυρισμός του προέρχεται από έναν χαρακτήρα της πασίγνωστης σειράς ηλεκτρονικών παιχνιδιών Mortal Kombat.

«Έπαιζα Mortal Kombat και επέλεγα για ήρωα τον Raiden, οπότε είπα πως θέλω να πανηγυρίσω όπως κάνει αυτός, όπου πετάει προς τα εμπρός και σπρώχνει κάποιον που βρίσκεται στο δρόμο του» , ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντόνιο στην κάμερα του «Sky Sports».

 

 


Στράτος Μαρίνος