Νόριτς: Βασικοί Γιαννούλης και Τζόλης για πρώτη φορά στην Premier League, για να «σπάσει» η… κατάρα της Τρίτης!

Στην βασική ενδεκάδα της Νόριτς, για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας βρίσκονται οι δύο Έλληνες διεθνείς, για πρώτη φορά σε επίπεδο Premier League. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Δημήτρης Γιαννούλης, μπροστά του ο Χρήστος Τζόλης, με βασικό στόχο να «σπάσει» η παράδοση της… Τρίτης για τα «καναρίνια»!



Νόριτς: Βασικοί Γιαννούλης και Τζόλης για πρώτη φορά στην Premier League, για να «σπάσει» η… κατάρα της Τρίτης!

Στην βασική ενδεκάδα της Νόριτς για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Premier League βρίσκονται ο Χρήστος Τζόλης και ο Δημήτρης Γιαννούλης, με τον Ντιν Σμιθ να ξεκινάει αμφότερους Έλληνες στο «Σέλχαρστ Παρκ» απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

Σαφώς το κίνητρο της Νόριτς είναι σημαντικό μιας και αναζητά το τρίτο της τρίποντο στην σεζόν, όμως η νίκη και το δεύτερο «διπλό» στο πρωτάθλημα δεν αποτελούν τις μοναδικές της προκλήσεις.

Ποια είναι η άλλη; Το γεγονός πως είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας την δεδομένη χρονική στιγμή που δεν έχει κερδίσει ποτέ την… Τρίτη! Μετρά 4 ισοπαλίες και 12 ήττες, ενώ δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ το σύνολο του Πατρίκ Βιεϊρά στην 3η κατά σειρά ημέρα της εβδομάδας.

Ποντάρει λοιπόν ο Ντιν Σμιθ στο… ελληνικό στοιχείο για να «σπάσει» η κατάρα της Τρίτης! Θα τον δικαιώσουν οι Έλληνες διεθνείς που θα βρεθούν μαζί στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά σε επίπεδο Premier League; Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος