Τότεναμ: Στην τελευταία της επίσκεψη στο Σεντ Μέρις, ο Κέιν «σέρβιρε» και ο Σον σκόραρε «καρέ» τερμάτων! (vid)

Η Τότεναμ ταξιδεύει στο Σεντ Μέρις για να αντιμετωπίσει τη Σαουθάμπτον στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, με τα «σπιρούνια» να θέλουν να επαναλάβουν την τρομερή εμφάνιση της περασμένης σεζόν, με τους Χάρι Κέιν και Σον να… οργιάζουν.



Τότεναμ: Στην τελευταία της επίσκεψη στο Σεντ Μέρις, ο Κέιν «σέρβιρε» και ο Σον σκόραρε «καρέ» τερμάτων! (vid)

Στις 20 Σεπτεμβρίου του 2020, η Τότεναμ ταξίδεψε στο Σαουθάμπτον για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα στο άδειο λόγω του κορονοϊού, Σεντ Μέρις για τη 2η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Μπορεί τα «σπιρούνια» να βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το όμορφο τελείωμα του Ντάνι Ινγκς, όμως το δίδυμο Κέιν και Σον δεν είχαν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Κέιν θα βρει με μία όμορφη πάσα τον Κορεάτη και εκείνος θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Τότεναμ βρήκε ακόμη ένα τέρμα με σκόρερ τον Σον, πάλι από ασίστ του Χάρι Κέιν ενώ στο 64’ οι δυο τους  συνδυάστηκαν ξανά για το 3-1 και το χατ-τρικ του Κορεάτη επιθετικού.

Στο 73’ ο Χάρι Κέιν θα βρει εκ νέου τον Χιουνγκ-Μιν Σον, με τον 29χρονο επιθετικό να σκοράρει για 4η φορά, και τον αρχηγό των «σπιρουνιών» να συμπληρώνει καρέ από ασίστ. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Άγγλος επιθετικός που σκόραρε από την άσπρη βούλα για το 5-1 ενώ ο Ινγκς κατάφερε να μειώσει στο σκορ στο 90ο λεπτό για το τελικό 5-2.

Απόψε, η Τότεναμ θέλει να επαναλάβει τον περσινή εκπληκτική εμφάνιση στο Σεντ Μέρις και να περάσει ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην ομάδα του Ραλφ Χάσενζουτλ.

 

 


Στράτος Μαρίνος