Ο Ζαχά πήρε τη Boxing Day λίγο πιο κυριολεκτικά και... αποβλήθηκε! (vid)

Ο Γουίλφριντ Ζαχά δεν κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμος και με μία ανόητη κίνηση αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, βάζοντας σε πολύ δύσκολη θέση την Κρίσταλ Πάλας απέναντι στην Τότεναμ.



Ο Ζαχά πήρε τη Boxing Day λίγο πιο κυριολεκτικά και... αποβλήθηκε! (vid)

Η Τότεναμ πήρε μία άνετη νίκη με 3-0 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, με τους Κέιν, Σον και Μόουρα να βρίσκουν δίχτυα και τον Γουίλφριντ Ζαχά να χαντακώνει τους «αετούς» με την «ανόητη» αποβολή του.

Ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού, έχοντας αντικρίσει ήδη μία κίτρινη κάρτα από πολύ νωρίς στην αναμέτρηση, θα έπρεπε να είναι περισσότερο προσεκτικός και ψύχραιμος για το υπόλοιπο του αγώνα. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό…

Δεχόμενος την πίεση από τον Ντάβινσον Σάντσες, ο Ζαχά τον έσπρωξε με τα χέρια του πετώντας τον στο έδαφος και όπως ήταν φυσικό αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα από το 37ο λεπτό.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν προκαλεί τεράστια έκπληξη στους φίλους της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς αυτή ήταν η 5η(!) φορά που ο επιθετικός των «αετών» αντικρίζει την κόκκινη κάρτα, περισσότερο από κάθε άλλο συμπαίκτη του στο Σέλχαρστ Παρκ.

 

 


Στράτος Μαρίνος