Χάρι Κέιν: Έτοιμος να «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα και να γίνει ο βασιλιάς της Boxing Day!

Ο Χάρι Κέιν έχει την ευκαιρία να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ της 26ης Δεκεμβρίου, εφόσον σκοράρει στην αναμέτρηση απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, φτάνοντας τα 9 τέρματα στη Boxing Day και ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Ρόμπι Φάουλερ.



Χάρι Κέιν: Έτοιμος να «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα και να γίνει ο βασιλιάς της Boxing Day!

Επιστροφή στα γκολ για τον Χάρι Κέιν στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού έπειτα από 60 ημέρες κατάφερε να βρει δίχτυα απέναντι στη Λίβερπουλ στην ισοπαλία (2-2) του Λονδίνου για την 18η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Απόψε, κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, θέλει να διευρύνει το σερί των τερμάτων του και σίγουρα έχει παραπάνω από έναν λόγους για να το καταφέρει σε μία ημέρα όπως η 26η Δεκεμβρίου.

Στη γνωστή και ως Boxing Day, ο Άγγλος στράικερ έχει ήδη σκοράρει 8 τέρματα σε 5 εμφανίσεις και αν το καταφέρει και απόψε, θα πιάσει τον Ρόμπι Φάουλερ που βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας με 9 γκολ, για να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ για την 26η Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, βρίσκεται μόλις 6 γκολ πίσω από τον θρυλικό Άλαν Σίρερ, ο οποίος είχε στείλει τη μπάλα στα δίχτυα 23 φορές κατά τη διάρκεια του εορταστικού προγράμματος της πρώτης κατηγορίας, δηλαδή από την αρχή της Boxing Day μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου.

Μπορεί τα «πιτσιρίκια» του Πατρίκ Βιεϊρά να χαρακτηρίζονται από μαχητικότητα και πείσμα, όμως ο Χάρι Κέιν έχει για σύμμαχο την παράδοση, καθώς στις τελευταίες 4 αναμετρήσεις του κόντρα στους «αετούς», έχει σκοράρει ισάριθμες φορές.

Η κορυφή περιμένει τον καινούργιο διάδοχό της και εφόσον το αποψινό παιχνίδι πραγματοποιηθεί κανονικά , τότε ο 28χρονος επιθετικός είναι έτοιμος να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί, γράφοντας τη δική του ιστορία σε μία από τις πιο ιδιαίτερες μέρες του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Στράτος Μαρίνος