Οι αναβολές στην Πρέμιερ Λιγκ έχουν επηρεάσει τους 16 από τους 20 συλλόγους!

Η κατάσταση με τα κρούσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει αναγκάσει την Πρέμιερ Λιγκ να αναβάλει 12 παιχνίδια της, με 16 από τις 20 ομάδες του πρωταθλήματος να δει τους αγώνες τους να μην πραγματοποιούνται.



Οι αναβολές στην Πρέμιερ Λιγκ έχουν επηρεάσει τους 16 από τους 20 συλλόγους!

Ακόμη δύο αγώνες δεν θα πραγματοποιηθούν στην Πρέμιερ Λιγκ και μάλιστα ανήμερα της Boxing Day, την ημέρα που ξεκινάει μία περίοδο στην Αγγλία όπου οι πραγματοποιούνται τρεις αγώνες μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου.

Ο λόγος για τα Λίβερπουλ-Λιντς και Γουλβς Γουότφορντ που μπαίνουν στη λίστα με τα παιχνίδια που έχουν αναβληθεί, καθώς βρέθηκαν κρούσματα στις φιλοξενούμενες ομάδες. Μαζί με τα δύο παιχνίδια αυτά, τα παιχνίδια που δεν πραγματοποιήθηκαν τη φετινή σεζόν έφτασαν τα 13, με το Τότεναμ-Μπέρνλι να μην επηρεάζεται από τον κορονοϊό αλλά από την κακοκαιρία που έπληξε το Λονδίνο εκείνο το Σαββατοκύριακο.

Πλέον, μόνο 4 από τις 20 ομάδες έχουν δει όλα τα παιχνίδια τους να πραγματοποιούνται χωρίς να έχουν καμία επίπτωση. Αυτές είναι οι τρεις από τις τέσσερεις ομάδες της τετράδας, Άρσεναλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι και η πρότελευταία του πρωταθλήματος Νιούκαστλ.

Μάλιστα, ο τεχνικός των «καρακαξών», Έντι Χάου, τόνισε πως δεν είναι δίκαιο να αναβάλλονται συγκεκριμένοι αγώνες καθώς όταν προγραμματιστούν και πάλι για τον Ιανουάριο ή το Φεβρουάριο, θα έχουν ήδη ενισχυθεί αγωνιστικά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Στράτος Μαρίνος