O Κλοπ θέλει μονά παιχνίδια με την Άρσεναλ στους ημιτελικούς του Λιγκ Καπ

Η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να προτιμάει μονά παιχνίδια αντί για τα δύο σκέλη, με στόχο να αποφορτιστεί το βεβαρημένο πρόγραμμά των «ρεντς».



O Κλοπ θέλει μονά παιχνίδια με την Άρσεναλ στους ημιτελικούς του Λιγκ Καπ

Η Λίβερπουλ πέτυχε τεράστια ανατροπή στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ επιστρέφοντας από το 3-1 του πρώτου ημιχρόνου για να πάρει την πρόκριση στα πέναλτι κόντρα στη μαχητική Λέστερ.

Τώρα οι «ρεντς» θα αντιμετωπίσουν σε διπλά παιχνίδια την Άρσεναλ στα ημιτελικά της διοργάνωσης κάτι που φαίνεται πως δεν βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως θα προτιμούσε η ομάδα του να παίξει μόνο ένα παιχνίδι κόντρα στους «κανονιέρηδες» για να αποφορτιστεί το ήδη δύσκολο πρόγραμμα που ξεκινάει από τη Boxing Day.

«Νομίζω θα ήταν καλύτερο να γίνει ένα παιχνίδι, αλλά προφανώς αυτό που λέω δεν έχει σημασία. Αν υπάρχουν δύο παιχνίδια, τότε θα παίξουμε δύο παιχνίδια. Αλλά θα ήταν χρήσιμο να γίνει μόνο ένας αγώνας. Αν γίνει στην Άρσεναλ, δεν έχω πρόβλημα με αυτό, θα παίξουμε εκεί και θα δούμε ποιος είναι καλύτερος», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Λίβερπουλ.

Στράτος Μαρίνος