Συνάντηση της Πρέμιερ Λιγκ με προπονητές και αρχηγούς των ομάδων με θέμα την υγεία των παικτών!

Παίκτες και προπονητές φαίνεται να είναι αρκετά ενοχλημένοι από την στάση της Πρέμιερ Λιγκ να διεξαχθούν τόσοι αγώνες πριν το νέο έτος, την ώρα που η χώρα βλέπει τα κρούσματα κορονοϊού να ανεβαίνουν καθημερινά όλο και περισσότερο και να μπαίνει σε κίνδυνο η υγεία των παικτών.



Συνάντηση της Πρέμιερ Λιγκ με προπονητές και αρχηγούς των ομάδων με θέμα την υγεία των παικτών!

Η Πρέμιερ Λιγκ θα συναντηθεί σήμερα με τους προπονητές και στη συνέχεια με τους αρχηγούς και κάποιους παίκτες των ομάδων της Λίγκας για να συζητηθεί το φορτωμένο πρόγραμμα των γιορτών, την ώρα που η μετάλλαξη Όμικρον «τρομοκρατεί» ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Παίκτες και προπονητές διαμαρτύρονται για τους αγώνες που θα λάβουν χώρα μέσα στις γιορτές για το πρωτάθλημα, με τρεις αγωνιστικές να είναι προγραμματισμένες από τη Boxing Day μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο μοιάζει απάνθρωπο καθώς οι σύλλογοι δηλώνουν καθημερινά κρούσματα ανάμεσα σε μέλη του τεχνικού επιτελείου και σε παίκτες με αποτέλεσμα η έξαρση του ιού να αποδεκατίσει την ομάδα. Μάλιστα, η διοργανώτρια αρχή τόνισε πως αν οι ομάδες διαθέτουν έστω και 14 παίκτες, τότε ο αγώνας τους θα διεξαχθεί κανονικά, παρά τα κρούσματα που θα υπάρχουν.

Η στάση της Πρέμιερ Λιγκ έχει ενοχλήσει παίκτες και προπονητές και η σημερινή συζήτηση για την υγεία των «πρωταγωνιστών» του ποδοσφαίρου αναμένεται να φέρει εξελίξεις.

Στράτος Μαρίνος