Έτοιμος να αποχωρήσει από την Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ τον Ιανουάριο!

Πιο πιθανή από ποτέ είναι πλέον η αποχώρηση του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από την Άρσεναλ, με τον Γκαμπονέζο να βλέπει αδύνατο το ενδεχόμενο να αντιστρέψει την κατάσταση και τον Μικέλ Αρτέτα να μην σκοπεύει άμεσα να τον επαναφέρει στο ρόστερ.



Έτοιμος να αποχωρήσει από την Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ τον Ιανουάριο!

Τις τελευταίες του ημέρες στο Βόρειο Λονδίνο φαίνεται πως διανύει πλέον ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, με τον Γκαμπονέζο επιθετικό να βρίσκεται στο επίκεντρο των τελευταίων δημοσιευμάτων, τα οποία αναφέρουν πως αποχωρεί από την Άρσεναλ!

Ο Ομπαμεγιάνγκ καθαιρέθηκε πριν από δύο εβδομάδες από την αρχηγία των «κανονιέρηδων», ο Αρτέτα τον έχει θέσει εκτός ομάδας και όπως όλα δείχνουν η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη.

Αν ο Ομπαμεγιάνγκ αποχωρήσει, η Άρσεναλ θα κληθεί να αποφασίσει αν θα προβεί σε προσθήκη κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο ή αν θα παραμείνει με τους Λακαζέτ, Ενκετία και Μπαλογκάν. Παρά ταύτα, το τελευταίο ματς του Γκαμπονέζου απέναντι στους «κανονιέρηδες» είναι αυτό απέναντι στην Έβερτον. Την ίδια ομάδα που πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του!

 

Δημήτρης Μανάκος