Γκρίλις και Φόντεν «τιμωρήθηκαν» μένοντας στον πάγκο με τη Νιούκαστλ

Οι Φόντεν και Γκρίλις είχαν λόγο που δεν αγωνίστηκαν απέναντι στη Νιούκαστλ και έμειναν στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τους τιμωρεί για όσα έμαθε από τους συνεργάτες του...



Γκρίλις και Φόντεν «τιμωρήθηκαν» μένοντας στον πάγκο με τη Νιούκαστλ

Ο Πεπ έδειξε πως θα είναι αμείλικτος σε θέματα που αφορούν τη νοοτροπία των παικτών του στις προπονήσεις αλλά και τη συμπεριφορά τους έξω από το γήπεδο. 

Οι Τζακ Γκρίλις και Φιλ Φόντεν είχαν σκοράρει κόντρα στη Λιντς, όμως, την Κυριακή απέναντι στη Νιούκαστλ βρέθηκαν στον πάγκο κι εμείναν εκεί. 

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι πως «δεν βρίσκονταν στην κατάλληλη κατάσταση» και η Daily Mail ερμηνεύει αυτή τη δήλωση και την παραμονή των παικτών στον πάγκο ως σιωπηρή τιμωρία.

Ο Καταλανός κόουτς την Τετάρτη το πρωί είχε ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για την επισημοποίηση της απόσυρσης του Αγουέρο λόγω του προβλήματος στην καρδιά και οι βοηθοί του ήταν εκείνοι που έκαναν την προπόνηση της επόμενης μέρας στην ομάδα του.

Αυτοί τον ενημέρωσαν πως κάθε άλλο παρά σκληρή δουλειά έκαναν οι Φόντεν και Γκρίλις που εμφανίστηκαν χαλαροί και κάπως αδιάφοροι, ενώ, κάτι κυκλοφόρησε στο εσωτερικό της ομάδας και για την εξωγηπεδική τους συμπεριφορά. 

Έτσι, ο Πεπ αποφάσισε να τους δείξει πως όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα, οι ποδοσφαιριστές του θα έρχονται αντιμέτωποι με επιπτώσεις και αυτή για τους Φόντεν και Γκρίλις ήταν ο παραγκωνισμός τους στο παιχνίδι του St. James' Park. 

Κώστας Ζάλιαρης