Eγινε…«anorak» ο Αμπράμοβιτς!
Η αγάπη του για την Τσέλσι φτάνει σε σημείο εμμονής, ενώ οι γνώσεις του πάνω στο ποδόσφαιρο συνεχώς αυξάνουν. Ο λόγος για τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, τον οποίο ο πρόεδρος της Τσέλσι, Μπρους Μπακ, χαρακτήρισε ως «anorak».

Δεν πρόκειται για το γνωστό αδιάβροχο παλτό, αλλά για τον τρόπο με τον οποίο ο Ρώσος επιχειρηματίας εκφράζει το ενδιαφέρον του για την ομάδα του.
Ο Μπρους Μπακ μίλησε για το χαρακτήρα του ιδιοκτήτη των Λονδρέζων, ο οποίος είναι «ιδιαίτερα ντροπαλός» και το πάθος του για να «κάνει μεγάλη την Τσέλσι» ξεχειλίζει.
«Οι γνώσεις του πάνω στο ποδόσφαιρο συνεχώς αυξάνουν και δεν μιλάω για το πως διοικείται μια ομάδα, αλλά για το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι. Για να καταλάβετε, είναι πολύ δύσκολο να του πεις το όνομα κάποιου παίκτη και να μην μπορεί να σου δώσει πλήρη στατιστικά για αυτόν», δήλωσε ο πρόεδρος της Τσέλσι και αποκάλυψε ότι ο Αμπράμοβιτς «δεν χάνει ποτέ παιχνίδι της ομάδας, σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και να βρίσκεται, έστω και από την τηλεόραση θα το δει».
Μάλιστα, ο Μπακ μίλησε και για το πρώτο τους ραντεβού, πριν ο Ρώσος επιχειρηματίας αναλάβει την Τσέλσι: «Ήταν πολύ φιλικός και ιδιαίτερα ανοιχτός σαν άνθρωπος. Ήπιαμε τσάι και φάγαμε κάτι. Δεν ήταν καθόλου ψυχρός, αλλά δεν ήταν και ο άνθρωπος που θα σου έλεγε αστεία για να σε κάνει να νιώσεις άνετα».