Άρσεναλ: Τέταρτο συνεχόμενο ματς με την ίδια ενδεκάδα ο Αρτέτα, για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια!

Την ίδια ενδεκάδα παρατάσσει και πάλι ο Μικέλ Αρτέτα για την αναμέτρηση της Άρσεναλ κόντρα στην Λιντς, με τον Ισπανό να εμπιστεύεται τους ποδοσφαιριστές, που του έχουν αποφέρει έξι βαθμούς σε τρία ματς και δύο… clean sheet!



Άρσεναλ: Τέταρτο συνεχόμενο ματς με την ίδια ενδεκάδα ο Αρτέτα, για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια!

Ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηρίζεται το ματς της 18ης αγωνιστικής για την Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να αγωνίζονται στο «Έλαντ Ρόουντ» και να φιλοδοξούν να κάνουν τρεις τις νίκες τους, επικρατώντας της Λιντς, για πρώτη φορά μετά από μία διετία.

Το μομέντουμ της Άρσεναλ είναι εξαιρετικό και ο Μικέλ Αρτέτα δεν είχε σκοπό να διαφοροποιήσει τίποτα. Για τον λόγο αυτό, οι Λονδρέζοι ξεκινούν και πάλι με τους ίδιους «11», με τον Αλεξάντερ Λακαζέτ ως αρχηγό και τον Μαρτίν Έντεγκααρντ να φιγουράρει στην θέση του επιτελικού μέσου πίσω από τον Γάλλο φορ.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως η τελευταία φορά που η Άρσεναλ χρησιμοποίησε την ίδια ενδεκάδα για τρεις διαδοχικές αναμετρήσεις ήταν το 2016, επί Αρσέν Βενγκέρ. Πλέον γυρνάει ακόμη πιο… πίσω, με τον Μικέλ Αρτέτα να αναζητά το πρώτο «διπλό» του, μετά από τη νικηφόρα εξόρμηση στο «Κινγκ Πάουερ», κόντρα στην Λέστερ!

Για την ακρίβεια, επιστρέφει στον Μάιο του 2015… Τότε τα κατάφερε. Τώρα θα «τριτώσει» το… καλό για τους «κανονιέρηδες»;

 

Δημήτρης Μανάκος