Μπράιτον: «Κλείνει» 90 ημέρες χωρίς νίκη και ανησυχεί βλέποντας το πρόγραμμα που ακολουθεί!

Την χειρότερή της αγωνιστική περίοδο διανύει αναμφίβολα στην τρέχουσα σεζόν η Μπράιτον, με την ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ να παραμένει δίχως νίκη, από τον Σεπτέμβριο και το ματς κόντρα στην Λέστερ. «Κλείνει» 90 ημέρες χωρίς να έχει επικρατήσει, ακολουθεί… δύσκολο πρόγραμμα και ταξίδι στο «Όλντ Τράφορντ».



Μπράιτον: «Κλείνει» 90 ημέρες χωρίς νίκη και ανησυχεί βλέποντας το πρόγραμμα που ακολουθεί!

Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται δεδομένα η Μπράιτον, η οποία εξακολουθεί να μην μπορεί να βρει την πρώτη της νίκη μετά από σχεδόν… τρεις μήνες. Ήταν άλλωστε… 19 Σεπτεμβρίου, με τους «γλάρους» να φιλοξενούν την Λέστερ στο «Άμεξ», φτάνοντας σε μία πιο άνετη επικράτηση από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ (2-1).

Τότε, η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ επιβεβαίωνε το καλύτερο ξεκίνημα στην Premier League στην ιστορία της και έκτοτε, με 90 ημέρες να έχουν παρέλθει, μετρά 11 ματς χωρίς νίκη, με οκτώ ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Το ότι δεν χάνει με μεγάλη συχνότητα, είναι ένας από τους λόγους που η πτώση της στην βαθμολογία, ακόμη και μετά την ήττα από την Γουλβς (0-1), δεν είναι μεγάλη, ούσα στην 13η θέση, αλλά το πρόγραμμα που ακολουθεί, φυσιολογικά προκαλεί… άγχος στους φίλους της.

Για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος άλλωστε, η ομάδα του Πότερ ταξιδεύει στο Μάντσεστερ, για να συναντήσει την Γιουνάιτεντ του Ραλφ Ράνγκνικ. Έπεται η υποδοχή της Μπρέντφορντ στο «Άμεξ» και το 2021 «κλείνει» στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κόντρα στην Τσέλσι.

Για την ιστορία, η χρονιά είχε ξεκινήσει με το 3-3 στο «σπίτι» της απέναντι στην Γουλβς, στις 2 Ιανουαριου. Έντεκα μήνες μετά, οι «λύκοι» έκαναν σοβαρότερα τα προβλήματα της Μπράιτον και καθιστούν ασαφές αν ο Γκρέιαμ Πότερ θα ολοκληρώσει την σεζόν μαζί της.

Δημήτρης Μανάκος