Ξέσπασε ο Ρότζερς: «Παίζουμε αναγκαστικά για την τηλεόραση, η υγεία πάνω απ' όλα»!

Έξω φρενών μοιάζει να είναι ο Μπρένταν Ρότζερς με την Πρέμιερ Λιγκ μετά και την άρνηση της αναβολής του αγώνα της Λέστερ με την Τότεναμ λόγω κρουσμάτων κορονοϊού ενώ παράλληλα κατηγόρησε τα χρήματα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για την πίεση που δέχονται οι ομάδες.



Ξέσπασε ο Ρότζερς: «Παίζουμε αναγκαστικά για την τηλεόραση, η υγεία πάνω απ' όλα»!

Η Λέστερ θα υποδεχτεί απόψε την Τότεναμ στο Κινγκ Πάουερ για την 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ παρά τα κρούσματα κορονοϊού που υπάρχουν και στις δύο ομάδες που καθιστούν επικίνδυνη τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Τα «σπιρούνια» δεν αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο κόντρα στη Μπράιτον λόγω των θετικών κρουσμάτων, την ίδια ώρα που τα παιχνίδια ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπρέντφορντ αλλά και αυτό της Μπέρνλι κόνρεα στη Γουότφορντ αναβλήθηκαν.

Τότεναμ και Λέστερ προσπάθησαν από κοινού να αναβάλλουν την αποψινή τους αναμέτρηση ωστόσο δέχτηκαν αρνητική απάντηση από την Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που εξόργισε τον τεχνικό των «αλεπούδων» Μπρένταν Ρότζερς που κατηγόρησε τα χρήματα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για την πίεση που δέχονται οι ομάδες.

«Όλοι θέλουμε να γίνονται τα ματς και να παίζουμε ποδόσφαιρο, όμως η υγεία μπαίνει πάνω απ' όλα. Νομίζω ότι όλα αφορούν πλέον την τηλεόραση και τα δικαιώματα που έχουν πωληθεί στα κανάλια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Λέστερ.

Στράτος Μαρίνος