Κλείνει τα «600» στην Πρέμιερ Λιγκ ο Ντέβιντ Μόγες!

Ο Ντέιβιντ Μόγες είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει την 600η του εμφάνιση στους πάγκους της Πρέμιερ Λιγκ απόψε κόντρα στην Άρσεναλ και να μπει σε ένα κλειστό κλαμπ με θρυλικούς προπονητές της κατηγορίας.



Κλείνει τα «600» στην Πρέμιερ Λιγκ ο Ντέβιντ Μόγες!

Η Γουέστ Χαμ θα έρθει αντιμέτωπη απόψε με την Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς για την 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ σε ένα ακόμη ντέρμπι του Λονδίνου. Τα «σφυριά» θέλουν τη νίκη μετά τη λευκή ισοπαλία στο Τερφ Μουρ την Κυριακή για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για να γιορτάσουν ένα τεράστιο κατόρθωμα του προπονητή τους, Ντέιβιντ Μόγες.

Ο 58χρονος τεχνικός θα συμπληρώσει απόψε 600 παιχνίδια στους πάγκους της Πρέμιερ Λιγκ κάτι που έχουν καταφέρει μόλις τρεις ακόμη προπονητές. Τις περισσότερες συμμετοχές μετράει ο Αρσέν Βενγκέρ (828) ενώ ακολουθούν οι Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (810) και  Χάρι Ρέντναπ (641).

Τους περισσότερους από αυτούς τους αγώνες τους πέρασε ως προπονητής της Έβερτον ενώ εκτός από τον πάγκο της Γουέστ Χαμ στον οποίο βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια, έχει υπηρετήσει και τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σάντερλαντ.

 

Στράτος Μαρίνος