Ιντζάγκι για Σαλάχ: «Είναι ένας από τους κορυφαίους, να σκεφτεί με την καρδιά του το επόμενο βήμα»

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μοχάμεντ Σαλάχ μετά και το «ζευγάρωμα» της Ίντερ με τη Λίβερπουλ για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ τον συμβούλεψε να κάνει αυτό που εκείνος θέλει σχετικά με το συμβόλαιό του στους «ρεντς».



Ιντζάγκι για Σαλάχ: «Είναι ένας από τους κορυφαίους, να σκεφτεί με την καρδιά του το επόμενο βήμα»

Η κληρωτίδα του Τσάμπιονς Λιγκ θα στείλει για ακόμη μία φορά την Λίβερπουλ στο Μιλάνο και το Σαν Σίρο μετά τις αναμετρήσεις της με τη Μίλαν, όμως αυτή τη φορά, θα αντιμετωπίσουν την Ίντερ για τη φάση των «16».

Με αφορμή το ζευγάρωμα των «νερατζούρι» με τους «ρεντς», ο Σιμόνε Ιντζάγκι, τεχνικός των Ιταλών, μίλησε για την ποιότητα του Μοχάμεντ Σαλάχ αλλά και για την κατάσταση του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ.

«Για μένα ο Σαλάχ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Τον παρακολουθούσα στενά στις πρώτες μου μέρες ως προπονητής στη Λάτσιο, όταν ακόμα έπαιζε στη Ρόμα.

Η συμβουλή μου σε αυτόν είναι να σκεφτεί με την καρδιά του πριν κάνει το επόμενο βήμα (σ.σ νέο συμβόλαιο), και να διαλέξει το καλύτερο για τον ίδιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ίντερ.

 

Στράτος Μαρίνος