Μεγάλες προκλήσεις για Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ

Με την επανάληψη της κλήρωσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ μετά το επικό κάζο που υπέστη η UEFA στην κλήρωση, οι Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ είχαν τις πιο μεγάλες προκλήσεις απέναντι σε Ίντερ και Ατλέτικο αντίστοιχα. Φαβορί Τσέλσι και Σίτι κόντρα σε Λιλ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.  



Μεγάλες προκλήσεις για Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ

Ικανοποιημένες κατά το ήμισυ οι αγγλικές ομάδες μετά και τη νέα κλήρωση της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά το επικό κάζο που σημειώθηκε νωρίτερα μέσα στην ημέρα και την ιστορική επανάληψη της κλήρωσης, η Τσέλσι θα παίξει και πάλι με τη Λιλ, κάτι που έκανε τους Λονδρέζους να σκέφτονται πως τελικά δεν ήταν καταστροφή η 2η θέση του ομίλου στον οποίο βρέθηκαν.

Η Μάντσεστερ Σίτι που πριν είχε τη Βιγιαρεάλ τώρα θα παίξει με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όμως, για τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέκυψαν πιο ζόρικα εμπόδια.

Οι «κόκκινοι» θα κοντραριστούν με την Ίντερ του Λαουτάρο Μαρτίνες και οι «κόκκινοι διάβολοι» του Κριστιάνο Ρονάλντο θα παίξουν με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μάλλον πιο... εφικτός ο στόχος της πρόκρισης για το σύνολο του Ραλφ Ράνγκνικ με δεδομένο πως με την πρώτη, παντελώς λανθασμένη κλήρωση, είχε πέσει με την Παρί. Αυτό, ωστόσο, θα ήταν ευλογία για τους οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο, αφού θα έβλεπαν νέα συνάντηση CR7 με Μέσι...

Η Ρεάλ, πάντως, που ήταν βολεμένη με την πρώτη κλήρωση και γκρίνιαζε για να μην αλλάξει το ζευγάρωμα με την Μπενφίκα, έπεσε τώρα πάνω στην Παρί των Μπαπέ, Μέσι και Νεϊμάρ! Και ο Αργεντινός θα βρεθεί σε ένα γήπεδο που έχει κάνει... πάρα πολλά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ:

Ζάλτσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μάντσεστερ Σίτι

Μπενφίκα – Άγιαξ

Τσέλσι – Λιλ

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Βιγιαρεάλ – Γιουβέντους

Ίντερ – Λίβερπουλ

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν

Κώστας Ζάλιαρης