Λέστερ: Ταξίδι στη Δανία όπως και στην παρθενική της ευρωπαϊκή συμμετοχή!

Η Λέστερ κληρώθηκε με τη Ράντερς για την νοκ-άουτ φάση του Κόνφερενς Λιγκ και θα ταξιδέψει για δεύτερη φορά στον βορά της Ευρώπης, όπως είχε κάνει και στην παρθενική της συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.



Λέστερ: Ταξίδι στη Δανία όπως και στην παρθενική της ευρωπαϊκή συμμετοχή!

Βατή θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την κλήρωση της Λέστερ για την πρώτη νοκ-άουτ φάση του Κόνφερενς Λιγκ αφού απέναντί της θα βρεθεί η Ράντερς από τη Δανία. Μάλιστα, αυτό θα είναι το δεύτερο ταξίδι των «αλεπούδων» στη χώρα της Σκανδιναβίας μετά τη σεζόν 2016/2017 όταν είχε αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη στην παρθενική της συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τότε, η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και βρέθηκε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μαζί με τις Πόρτο, Κλαμπ Μπριζ και Κοπεγχάγη. Μάλιστα, στα δύο παιχνίδια απέναντι στους Δανούς δεν είχε ηττηθεί, μετρώντας μία νίκη (1-0) στο Κινγκ Πάουερ και μία ισοπαλία στο Πάρκεν.

Ωστόσο, η Ράντερς δεν έχει την ίδια ποιότητα με τους πρωταθλητές Δανίας και αναμένεται ένα εύκολο πρώτο εμπόδιο στην προσπάθεια των «αλεπούδων» να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στη νεοσύστατη διοργάνωση.

 

Στράτος Μαρίνος