Κριστιάνο vs Μέσι: Αντίπαλοι σε νοκ-άουτ ξανά μετά από το 2011!

Για πρώτη φορά μετά το 2011, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι θα βρεθούν στη νοκ-άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως σε αυτή την περίσταση και οι δύο θα φορούν διαφορετικές φανέλες στο ξεκίνημά τους σε μία νέα εποχή για εκείνους και η μάχη αναμένεται ακόμη πιο σκληρή.



Κριστιάνο vs Μέσι: Αντίπαλοι σε νοκ-άουτ ξανά μετά από το 2011!

Η κληρωτίδα του ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ έκανε για ακόμη μία φορά το καθήκον της και προσέφερε στους απανταχού φίλους του ποδοσφαίρου μία τεράστια μάχη ανάμεσα σε δύο θρύλους του αθλήματος. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Παρί Σεν Ζερμέν ή αλλιώς Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον Λιονέλ Μέσι…

Οι δυο τους έχουν γράψει ιστορία στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και συναντιόνται ξανά σε νοκ-άουτ φάση για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά τον ημιτελικό τη σεζόν 2010-2011. Τότε, η Ρεάλ Μαδρίτης του Πορτογάλου άσου και η Μπαρτσελόνα του Αργεντινού μάγου έδωσαν μεγάλη μάχη για το εισιτήριο που θα οδηγούσε στον τελικό του Γουέμπλεϊ.

 Στην πρώτη αναμέτρηση, η «Βασίλισσα» υποδέχτηκε τους «μπλαουγκράνα» στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και εκεί μίλησε η ποιότητα του Λιονέλ Μέσι. Αρχικά έδωσε το προβάδισμα στους Καταλανούς στο 76ο λεπτό και 11 λεπτά αργότερα, με μία καταπληκτική ατομική προσπάθεια, πέρασε όλη την άμυνα της Ρεάλ και πλάσαρε τον Κασίγιας για το τελικό 2-0.

Ένα μήνα αργότερα, η Μπαρτσελόνα υποδέχτηκε την μεγάλη της αντίπαλο στο Καμπ Νόου για να υπερασπιστεί το προβάδισμα του πρώτου αγώνα. Μάλιστα, στο 54ο λεπτό, ο Πέδρο θα ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους σφραγίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στο μεγάλο τελικό του Γουέμπλεϊ. Το μόνο που κατάφερε η «Βασίλισσα» ήταν να ισοφαρίσει σε 1-1 με το Μαρσέλο, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν τότε ο νικητής στην άτυπη μάχη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τώρα, σε ένα νέο ξεκίνημα και για τους δύο, η μάχη αναμένεται πιο σκληρή, πιο απρόβλεπτη και σίγουρα απολαυστική.

Στράτος Μαρίνος