Ξανά Κριστιάνο vs. Μέσι στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συναντήσει ξανά τον Λιονέλ Μέσι στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτή τη φορά βρίσκονται αμφότεροι σε νέες ομάδες, ωστόσο έκλεισαν ραντεβού για τους «16» της φετινής διοργάνωσης με το ζευγάρωμα Παρί - Γιουνάιτεντ! Με τη Λιλ η Τσέλσι, εύκολα για Σίτι και Λίβερπουλ κόντρα σε Βιγιαρεάλ και Ζάλτσμπουργκ αντίστοιχα. 



Ξανά Κριστιάνο vs. Μέσι στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την επική πρόκριση εις βάρος της Παρί πίσω στο 2018, αλλά και τις δύο αναμετρήσεις με τους Γάλλους στα γκρουπ της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, πέφτουν ξανά πάνω στην ομάδα από την πόλη του φωτός. 

Και αυτή τη φορά έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτή η κόντρα, με τον Μέσι να είναι πλέον ο ηγέτης των Παριζιάνων και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει επιστρέψει στην Γιουνάιτεντ, με τους δυο τους να συγκρούονται σε δυο «μονομαχίες» που θα δώσουν συνέχεια στην προσωπική τους ιστορία, ως κορυφαίοι στα χρονικά του αθλήματος. 

Η Τσέλσι θα κοντραριστεί με την Λιλ για μια θέση στα προημιτελικά, η Σίτι έπεσε πάνω στην Βιγιαρεάλ που πριν μερικούς μήνες κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ εις βάρος της Γιουνάιτεντ και αντιμετώπισε ξανά φέτος τους «κόκκινους διαβόλους» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ, η Λίβερπουλ είχε πολύ καλή κλήρωση, έχοντας να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ζάλτσμπουργκ. 

Αναλυτικά τα ζευγάρια των «16» του Champions League (15-16/2 και 22-23/2 τα πρώτα ματς, 8-9/3 και 15-16/3 οι ρεβάνς):

Μπενφίκα – Ρεάλ Μαδρίτης

Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Σίτι

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου

Ζάλτσμπουργκ – Λίβερπουλ

Ίντερ – Άγιαξ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Γιουβέντους

Τσέλσι – Λιλ

Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BT Sport (@btsport)

 

Κώστας Ζάλιαρης