Κόνορ Γκάλαχερ: Ο μικρός «μαγεύει» και ο Τούχελ τρίβει τα χέρια του!

Ο 21χρονος μέσος ηγείται της Κρίσταλ Πάλας, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις υπό τις οδηγίες του Πατρίκ Βιεϊρά και το Δυτικό Λονδίνο, ο Τόμας Τούχελ τον φαντάζεται ήδη δίπλα στον Μέισον Μάουντ για την επόμενη σεζόν. Γιατί όχι και από αυτή;



Κόνορ Γκάλαχερ: Ο μικρός «μαγεύει» και ο Τούχελ τρίβει τα χέρια του!

Ηγέτης 21 χρονών. Έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Κόνορ Γκάλαχερ στην Κρίσταλ Πάλας μετά και την τελευταία του εμφάνιση απέναντι στην Έβερτον. Οι «αετοί» επικράτησαν με 3-1 και ο 21χρονος μέσος πέτυχε δύο τέρματα, με το δεύτερο να αποτελεί σκέτη μαγεία, σφραγίζοντας μία εξαιρετική εμφάνιση.

Σε ένα νεανικό ρόστερ όπως αυτό του Πατρίκ Βιεϊρά, ο Άγγλος διεθνής ξεχωρίζει και στα δύο μισά του γηπέδου. Από τη μία, καταπίνει χιλιόμετρα, πρεσάρει και κλέβει μπάλες ενώ από την άλλη, μοιράζει τελικές πάσες και σκοράρει συνεχώς, πατώντας περιοχή σαν ένας box to box μέσος.

Τη φετινή χρονιά μετράει ήδη 6 γκολ και 3 ασίστ και το ερώτημα είναι κατά πόσο θα παραμείνει στο Σέλχαρστ Παρκ. Ήδη ο Τόμας Τούχελ παρακολουθεί την πορεία του νεαρού μέσου και κάνει σχέδια στο μυαλό του για το πώς θα καταφέρει να τον χωρέσει στην ομάδα του την επόμενη σεζόν. Ή ακόμη και αυτή.

Οι «μπλε» γνώριζαν την ποιότητα του Γκάλαχερ και για αυτό το λόγο δεν έβαλαν ποτέ οψιόν αγοράς στο δανεισμό του στην Πάλας, με αποτέλεσμα να επιστρέψει το καλοκαίρι του ’22 στο Στάμφορντ Μπριτζ για να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο το κέντρο της Τσέλσι.

Το θάρρος, ο δυναμισμός και το πάθος του αποτελούν στοιχεία που μπορούν να τον βοηθήσουν να σταθεί σε έναν σύλλογο που κάνει πρωταθλητισμό, όπως η Τσέλσι. Αυτό που κάνει σίγουρο τον Τόμας Τούχελ πως ο μικρός θα «πιάσει» στους «μπλε» είναι η ποιότητα αλλά και η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, που αποδεικνύουν πως θέλει να είναι πάντα ο καλύτερος.

 
 

 


Στράτος Μαρίνος