Τίμο Πούκι: Η μοναδική ομάδα που δεν έχει σκοράρει από το Big 6 είναι η… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Την ήττα με 1-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη η Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ», με τα «καναρίνια» να παραμένουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μην μπορώντας και πάλι να πανηγυρίσουν γκολ στο «σπίτι» τους. Ο Τίμο Πούκι δεν σκόραρε απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους», όντες η μοναδική ομάδα του Big 6 που δεν έχει «πληγωθεί» από τον Φινλανδό.



Τίμο Πούκι: Η μοναδική ομάδα που δεν έχει σκοράρει από το Big 6 είναι η… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Μπορεί η απόδοση της Νόριτς να έχει βελτιωθεί αισθητά μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Φάρκε από τον πάγκο της ομάδας και την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας από τον Ντιν Σμιθ, όμως το πρόβλημα στο γκολ… καλά κρατεί.

Τα «καναρίνια» έμειναν στο «μηδέν» για 10η φορά στα 15 ματς που έχουν δώσει, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μένει «όρθια» στις ευκαιρίες των γηπεδούχων εξαιτίας του Νταβίδ Ντε Χέα.

Ο Κάμπακ απείλησε δις, ο Πούκι απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες και άμεση συνέπεια αποτέλεσε το «διπλό» των φιλοξενούμενων, με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ωστόσο, η προσοχή μας στρέφεται στον Τίμο Πούκι. Τον πρώτο σκόρερ της Νόριτς στην τρέχουσα σεζόν, με πέντε γκολ, με τον Φινλανδό να μην έχει βρει δίχτυα μόνο κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» από τις ομάδες του Big 6!

Η κακή παράδοση του Τίμο Πούκι απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίστηκε για τρίτο σερί παιχνίδι, την ώρα που Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Τότεναμ έχουν δει τον διεθνή ποδοσφαιριστή της Νόριτς να βρίσκει δίχτυα απέναντι τους σε μία περίπτωση!

Όσον αφορά την αγαπημένη του αντίπαλο; Αυτή είναι η Νιούκαστλ, απέναντι στην οποία σκόραρε για 4η φορά, αποσπώντας τον έναν από τους 10 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει όλους και όλους η ομάδα του.

Δημήτρης Μανάκος