Ντε Χέα: Ήταν σωτήριος και έφτασε τα 200 clean sheets στην καριέρα του! (vid)

Ακόμη μία τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νταβίντ Ντε Χέα κάτω από τα γκολπόστ κρατώντας ανέπαφη την εστία του για ακόμη ένα παιχνίδι, φτάνοντας τα 200 clean sheets στην τεράστια καριέρα του.



Ντε Χέα: Ήταν σωτήριος και έφτασε τα 200 clean sheets στην καριέρα του! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε την λύτρωση στο πρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο που σκόραρε το νικητήριο γκολ της ομάδας του από το σημείο του πέναλτι, ωστόσο στη σκιά του Πορτογάλου έλαμψε για ακόμη ένα παιχνίδι ο Νταβίν Ντε Χέα.

Ο Ισπανός «πορτιέρε» πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις στην αναμέτρηση των «κόκκινων διαβόλων» κόντρα στη Νόριτς και κατάφερε να κρατήσει το «μηδέν» για την ομάδα του παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν τα «καναρίνια».

Με αυτό το clean sheet, το δεύτερο διαδοχικό στην Πρέμιερ Λιγκ υπό τις οδηγίες του Ραλφ Ράνγκνικ, ο Ντε Χέα έφτασε τους 200 αγώνες που κράτησε ανέπαφη την εστία του στην καριέρα του, συνδυάζοντάς το με τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι σε μία Νόριτς που ήταν καλά διαβασμένη και είχε σε εξαιρετική μέρα το Δημήτρη Γιαννούλη.

Μάλιστα, κέρδισε το βραβείο του MVP για την αναμέτρηση ενώ ο προπονητής του τόνισε πως η ομάδα κέρδισε λόγω της εξαιρετικής εμφάνισης του Ισπανού γκολκίπερ.

Από τα 200 συνολικά, τα 159 έχουν έρθει με τη φανέκα των «κόκκινων διαβόλων», τα 22 με την Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ τις υπόλοιπες 19 φορές κράτησε ανέπαφη την εστία του αγωνιζόμενος για την εθνική Ισπανίας.

 

 


Στράτος Μαρίνος