Τζέραρντ σε Όουεν: «Θα μισούσα να επέστρεφα στο Άνφιλντ, αν έπαιζα και εγώ στη Γιουνάιτεντ» (vid)

Ο Στίβεν Τζέραρντ έριξε τα «καρφιά» του στο Μάικλ Όουεν, που έχει αγωνιστεί και στη Λίβερπουλ αλλά και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως αν και εκείνος είχε φορέσει τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» θα μισούσε να επιστρέψει στο Άνφιλντ.



Τζέραρντ σε Όουεν: «Θα μισούσα να επέστρεφα στο Άνφιλντ, αν έπαιζα και εγώ στη Γιουνάιτεντ» (vid)

Ο Στίβεν Τζέραρντ επέστρεψε στο Άνφιλντ για να αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ και παρότι αποθεώθηκε από ολόκληρο το γήπεδο για την τεράστια καριέρα του στους «ρεντς», έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι καθώς η Άστον Βίλα ηττήθηκε με 1-0, χάρη στο γκολ-πέναλτι του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Μετά το παιχνίδι, ο Μάικλ Όουεν ήθελε να μιλήσει για το πόσο δύσκολο ήταν να επιστρέφει στο Άνφιλντ ως αντίπαλος και να ταυτιστεί με την κατάσταση του «Stevie G».

«Όλοι παίξαμε και επιστρέψαμε στο Άνφιλντ αλλά πρέπει να παραδεχτώ πως μισούσα να παίζω απέναντί τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Όουεν που αμέσως μετά πήρε «πληρωμένη» απάντηση από το Τζέραρντ.

Ο τεχνικός των «χωριατών» σχολίασε τα λεγόμενα του πρώην συμπαίκτη του τονίζοντας πως και αυτός θα μισούσε να επιστρέψει στο Άνφιλντ αν είχε παίξει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Αν έπαιζα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και εγώ θα μισούσα να επιστρέψω», ανέφερε ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ.

 

Στράτος Μαρίνος