Όταν η Γουλβς πηγαίνει στο «Έτιχαντ» το Σάββατο, βρίσκει γκολ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να διανύει μία από τις καλύτερες αγωνιστικές περιόδους της στην τρέχουσα σεζόν, ούσα στην κορυφή της Premier League, όμως άπαντες γνωρίζουν πως κάθε ματς στο εν λόγω πρωτάθλημα εγκυμονεί κινδύνους. Μία ματιά στην «προϊστορία» της με την Γουλβς και δη τα… Σάββατα, το επιβεβαιώνει περίτρανα!  



Όταν η Γουλβς πηγαίνει στο «Έτιχαντ» το Σάββατο, βρίσκει γκολ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι

Την καλύτερη της περίοδο στην φετινή σεζόν διανύει αναμφίβολα η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία την δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την αστάθεια της Τσέλσι την τελευταία εβδομάδα!

Εξαιρώντας την ήττα της από την Λειψία μεσοβδόμαδα για το Champions League, μετρά επτά συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και στοχεύει στην διατήρηση του σερί που σαφώς διαδραματίζει και κομβικό βαθμολογικό αντίκτυπο.

Απέναντί της, στην 16η αγωνιστική της Premier League είναι η Γουλβς! Οι «λύκοι» που διαθέτουν στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις, την χειρότερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, υπό τις οδηγίες του Μπρούνο Λάζε.

Ιστορικά, οι «πολίτες» μετρούν μόλις δύο περισσότερες επικρατήσεις από την Γουλβς, ανεξαρτήτου έδρας, αλλά το εντυπωσιακό της υπόθεσης συνοψίζεται στις εξορμήσεις των «λύκων» στο «Έτιχαντ» τα Σάββατα! Τι συμβαίνει εκεί;

Οι φιλοξενούμενοι έχουν βρει δίχτυα στο 75% των αναμετρήσεων τους, μην έχοντας ωστόσο κατορθώσει να φύγουν ποτέ με το πολυπόθητο τρίποντο. Όσο για το μέσο όρο τερμάτων στις τέσσερις Σαββατιάτικες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων στο Μάντσεστερ;

Κάτι περισσότερο από 4 γκολ σε κάθε ενενηντάλεπτο! Προμηνύεται ένα εντυπωσιακό ματς σε μερικές ώρες από τώρα…

Αναλυτικά τα αποτελέσματά τους, Σάββατο, στο «Έτιχαντ»:

Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς 3-3 (2003-04)

Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς 1-0 (2009-10)

Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς 4-3 (2010-11)

Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς 3-1 (2011-12)

Δημήτρης Μανάκος