Τέλος τα επιδόρπια, τέλος οι σως και... πολλή μπάλα στη Βίλα

Ο Στίβεν Τζέραρντ άλλαξε αρκετά πράγματα στην Άστον Βίλα για να καταφέρει να σημειώσει τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια και μερικές από τις συνήθειες που οι «χωριάτες» έκοψαν, αφορούν τη διατροφή και την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο στον ελεύθερο χρόνο τους.  



Τέλος τα επιδόρπια, τέλος οι σως και... πολλή μπάλα στη Βίλα

Ο Stevie G σήμερα επισκέπτεται το «Άνφιλντ» για πρώτη φορά ως αντίπαλος και μπορεί εκείνος να δήλωσε ότι ως επαγγελματίας θέλει πάρα πολύ να φύγει από εκεί νικητής έχοντας «πληγώσει» τη Λίβερπουλ, ωστόσο, η καρδούλα του ξέρει πόσο έντονες θα είναι οι στιγμές που θα ζήσει στο γήπεδο.

Η Daily Mail αναφέρεται στα όσα άλλαξε ο Τζέραρντ από τη μέρα που ανέλαβε τον σύλλογο του Μπέρμιγχαμ αποχωρώντας από την Ρέιντζερς και δυο βασικά πράγματα διατροφής είναι τα επιδόρπια που σταμάτησαν να παρέχονται, όπως και οι σως των πολλών θερμίδων στα γεύματα.

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που προσπάθησε ο θρύλος της Λίβερπουλ να βάλει στην καθημερινότητα των παικτών του, ακόμα κι όταν χαλαρώνουν, είναι να βλέπουν όσο το δυνατόν περισσότερο ποδόσφαιρο και να συζητούν μεταξύ τους για τις ομάδες που μελετούν και τους τρόπους με τους οποίους εκείνοι μπορούν να γίνουν καλύτεροι.

Κώστας Ζάλιαρης