Μπρέντφορντ: Πήρε βαθμούς για πρώτη φορά σε ματς που έμεινε πίσω στο σκορ στην έδρα της!

Εξαιρετική ήταν η αντίδραση της Μπρέντφορντ, στην 16η αγωνιστική της Premier League απέναντι στην Γουότφορντ, με τους γηπεδούχους να μένουν για 5η φορά πίσω στο σκορ στο «σπίτι» τους, κατορθώνοντας μόλις για… πρώτη, να ανατρέψουν την κατάσταση!  



Μπρέντφορντ: Πήρε βαθμούς για πρώτη φορά σε ματς που έμεινε πίσω στο σκορ στην έδρα της!

Επρόκειτο για την 5η φορά στην σεζόν που η Μπρέντφορντ είδε τον εαυτό της να κυνηγάει το σκορ, παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν στην έδρα της. Φιλοξενούσε την Γουότφορντ στο Brentford Community Stadium,  είδε τον Ντένις να ανοίγει το σκορ στο 24’ και άπαντες θεώρησαν πως η περίπτωση της κατάκτησης των τριών βαθμών, ξεκίνησε να απομακρύνεται αισθητά.

Σε κανένα από τα τέσσερα ματς που προηγήθηκαν άλλωστε και είχαν την εν λόγω εξέλιξη, το σύνολο του Τόμας Φρανκ μπόρεσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Η αρχή έγινε όμως, απέναντι στον Κλαούντιο Ρανιέρι!

Η Μπρέντφορντ ισοφάρισε στο 84’ και πήρε τη νίκη με το πέναλτι του Εμπουεμό στο 95ο λεπτό της συνάντησης, πετυχαίνοντας το 2ο πιο «αργοπορημένο» γκολ στην Premier League, την τελευταία διετία, μετά από το πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες στο 100’ της συνάντησης του «Άμεξ», κόντρα στην Μπράιτον.

Η πρώτη ανατροπή της Μπρέντφορντ στην σεζόν ήταν γεγονός, σε συνδυασμό με την «παρθενική» φορά που οι «μέλισσες» δεν πτοήθηκαν από το προβάδισμα της αντιπάλου τους και έφτασαν στη νίκη!

Δείτε το τελικό σκορ των εντός έδρας αναμετρήσεων της Μπρέντφορντ, στα ματς που έμεινε πίσω στο σκορ:

Μπρέντφορντ – Μπράιτον 0-1

Μπρέντφορντ – Τσέλσι 0-1

Μπρέντφορντ – Λέστερ 1-2

Μπρέντφορντ – Νόριτς 1-2

Μπρέντφορντ – Γουότφορντ 2-1

Δημήτρης Μανάκος