Κρούσματα στη Νόριτς πριν από το παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ, περιμένει τα νέα τεστ! (vid)

Μετά τις Τότεναμ και Λέστερ, η Νόριτς έγινε η 3η ομάδα που ανακοινώνει πως αντιμετωπίζει πρόβλημα με κρούσματα κoρονοϊού, μόλις μία μέρα πριν το παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Κρούσματα στη Νόριτς πριν από το παιχνίδι με τη Γιουνάιτεντ, περιμένει τα νέα τεστ! (vid)

Πρώτα ήταν η Τότεναμ που λόγω των κρουσμάτων αναγκάστηκε να αναβάλει τα παιχνίδια της απέναντι σε Ρεν και Μπράιτον. Μετά η Λέστερ ανακοίνωσε πως έχουν βρεθεί θετικά κρούσματα ανάμεσα στους παίκτες και τώρα ο προπονητής της Νόριτς αποκάλυψε πως και τα «καναρίνια» έχουν πρόβλημα με τον Covid.

Ο Ντιν Σμιθ, στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (11/12, 19:30) έκανε γνωστό πως η ομάδα του έχει τουλάχιστον 3-4 κρούσματα και πλέον όλοι στο σύλλογο περιμένουν τα αποτελέσματα από το νέο γύρο τεστ για να δουν την έκταση της ζημιάς.

Η Νόριτς είχε αγωνιστεί την τελευταία φορά κόντρα στην Τότεναμ, που μετέπειτα χτυπήθηκε από τον κορονοϊό, ωστόσο ο τεχνικός των «καναρινιών» διαβεβαίωσε πως τα κρούσματα δεν προήλθαν από αυτόν τον αγώνα.

«Έχουμε κάποια θέματα με Covid-19 και περιμένουμε τα αποτελέσματα των τεστ. Δεν μπορώ να μιλήσω με ονόματα ακόμη, αλλά μιλάμε για τρεις ή τέσσερις παίκτες», τόνισε ο προπονητής των Δημήτρη Γιαννούλη και Χρήστου Τζόλη.

 

Στράτος Μαρίνος