Η Μπρέντφορντ θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τη Γουότφορντ στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ ανοίγει με τη Μπρέντφορντ να αντιμετωπίζει για πρώτη φορά τη Γουότφορντ σε παιχνίδι πρώτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου, έχοντας συναντηθεί σε όλες τις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες αλλά και στα FA και Λιγκ Καπ.



Η Μπρέντφορντ θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τη Γουότφορντ στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Οι υποχρεώσεις των αγγλικών ομάδων αυτή την εβδομάδα έφτασαν στο τέλος τους και πλέον όλα τα βλέμματα στρέφονται στην 16η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με την αυλαία να ανοίγει με ένα ιστορικό παιχνίδι ανάμεσα σε Μπρέντφορντ και Γουότφορντ.

Οι δύο «νεοφώτιστες» ομάδες συναντιούνται για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, με στόχο τη νίκη που θα τις απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τη ζώνη υποβιβασμού.

Ωστόσο, το ραντεβού τους θα μείνει στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Η Γουότφορντ θα γίνει μόλις η δεύτερη ομάδα μετά τη Μπράιτον που θα έχει αντιμετωπίσει τη Μπρέντφορντ και στις 4 επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας αλλά και στα δύο μεγάλα εγχώρια κύπελλα, το FA και το Λιγκ Καπ.

Ποιος θα καταφέρει να «τσιμπήσει» τον αντίπαλό του για πρώτη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ; Οι «μέλισσες» του Τόμας Φρανκ ή οι «σφήκες» του Κλαούντιο Ρανιέρι;

Η απάντηση απόψε (10/12, 22:00) στο Μπρέντφορντ Κομιούνιτι Στέιντιουμ.

Στράτος Μαρίνος