Χριστουγεννιάτικα πάρτι στην Πρέμιερ Λιγκ χωρίς φωτογραφίες και βίντεο λόγω… Covid!

Οι ποδοσφαιριστές συμφώνησαν να πραγματοποιηθούν κανονικά τα χριστουγεννιάτικα πάρτι των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν φωτογραφίες και βίντεο στα social media για να μην προκληθεί σάλος εν μέσω της δύσκολης κατάστασης με τον κορονοϊό και τη μετάλλαξη Όμικρον στο Ηνωμένο Βασίλειο.



Χριστουγεννιάτικα πάρτι στην Πρέμιερ Λιγκ χωρίς φωτογραφίες και βίντεο λόγω… Covid!

Την ώρα που η Τότεναμ βρίσκεται στο έλεος του Covid, με τα «σπιρούνια» να έχουν ήδη αναβάλει τον αγώνα με τη Ρεν για το Conference και αυτόν κόντρα στη Μπράιτον για την Πρέμιερ Λιγκ, οι ποδοσφαιριστές της Λίγκας έφτασαν σε μία κοινή απόφαση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ αποφάσισαν να γίνουν κανονικά τα χριστουγεννιάτικα πάρτι στις ομάδες χωρίς ωστόσο να δημοσιευτεί κάποια φωτογραφία ή βίντεο στα social media για να μην προκληθεί σάλος τον καιρό που τα κρούσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και ο φόβος για τη μετάλλαξη Όμικρον αυξάνονται συνεχώς.

Την ίδια ώρα που η Κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον έβαλε σε ισχύ το «Plan B» κάνοντας τα ήδη υπάρχοντα μέτρα ακόμη πιο αυστηρά.

Στράτος Μαρίνος