Επίσημη η αναβολή στο Μπράιτον – Τότεναμ!

Την αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Μπράιτον και Τότεναμ ανακοίνωσε η Premier League λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων κορωνοϊού στα «σπιρούνια».



Επίσημη η αναβολή στο Μπράιτον – Τότεναμ!

Πλήττει από τον κορονοϊό η Τότεναμ, με άμεση συνέπεια να αναβάλλεται και δεύτερη αναμέτρηση τους, μετά το αποψινό ματς απέναντι στην Ρεν! Οι «spurs» βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει, κατέθεσαν αίτημα στην Premier League, για να μην παραβρεθούν στο «Άμεξ» απέναντι στην Μπράιτον το Σαββατοκύριακο.

Η Premier League αποδέχθηκε αυτήν την πρόταση και με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό το γεγονός πως το παιχνίδι θα οριστεί όταν το επιτρέπει το αγωνιστικό καλεντάρι.

Η ανακοίνωση:

«Ο εντός έδρας αγώνας της Μπράιτον & Χόουβ Άλμπιον με την Τότεναμ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 14:00 GMT, αναβλήθηκε μετά από συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Premier League σήμερα το απόγευμα.

Η Τότεναμ ζήτησε την αναδιάταξη του αγώνα μετά από σημαντικό αριθμό θετικών κρουσμάτων COVID-19 μεταξύ των παικτών και του αρμόδιου προσωπικού.

Αυτό οδήγησε στο κλείσιμο των εγκαταστάσεων της Πρώτης Ομάδας στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου μετά από συνεννόηση με την Premier League και την Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρέμιερ Λιγκ έλαβε την απόφαση να αναβάλει τον αγώνα μετά από οδηγίες ιατρικών συμβούλων, με προτεραιότητα την υγεία των παικτών και του προσωπικού.

Ο αναβληθέντος αγώνας θα επαναπρογραμματιστεί σε εύθετο χρόνο και η Premier League εύχεται γρήγορη ανάρρωση σε όσους έχουν COVID-19».

 

Δημήτρης Μανάκος