Ούτε με τον Ράνγκνικ σταμάτησε το ιστορικό, αρνητικό ρεκόρ στο «Όλντ Τράφορντ»!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξασφάλισε ως πρώτη την συμμετοχή της στην κλήρωση της 13ης Δεκεμβρίου στο Champions League, όμως το αρνητικό σερί των γκολ, συνεχίστηκε και στο ματς απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις!



Ούτε με τον Ράνγκνικ σταμάτησε το ιστορικό, αρνητικό ρεκόρ στο «Όλντ Τράφορντ»!

Μπορεί ο Ραλφ Ράνγκνικ να πραγματοποίησε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις, όμως ούτε ο Γερμανός προπονητής κατάφερε να σταματήσει το αρνητικό σερί τερμάτων που λαμβάνει χώρα στο «Όλντ Τράφορντ» στα πέντε πιο πρόσφατα ματς των «κόκκινων διαβόλων» στο Champions League!

Αναλυτικότερα, ο Γερμανός προπονητής, ο οποίος είδε την ομάδα του να επικρατεί στο ντεμπούτο του με ανατροπή απέναντι στην Άρσεναλ, προέβη σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα για την τελευταία αγωνιστική του Champions League και είδε τους πρωταθλητές Ελβετίας να βρίσκουν γκολ στο 42ο λεπτό της συνάντησης.

Πρακτικά, η πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν επηρεάστηκε σε καμία περίπτωση, αλλά το γκολ είναι… γκολ και ήταν η 5η συνεχόμενη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει στο «Θέατρο των Ονείρων».

Πρόκειται για ένα ιστορικό, αρνητικό ρεκόρ των «κόκκινων διαβόλων» στο Champions League, μιας και συμβαίνει για πρώτη φορά, την ώρα που συνολικά διατήρησαν το «μηδέν» μόλις σε ένα ματς ομίλων!

Αν αναλογιστεί μάλιστα κανείς πως το γκολ του Γκρίνγουντ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του μόλις για πρώτη φορά σε εντός έδρας ματς στον εν λόγω θεσμό, διαπιστώνει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε από… 40 κύματα για να φτάσει στην κορυφή!

Δημήτρης Μανάκος