Ο Φέρντιναντ έχρισε τα «φαβορί» για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με γεύση από Αγγλία!

Τρεις ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ όρισε ως φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου με τα μεγάλα αυτιά, ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ.



Ο Φέρντιναντ έχρισε τα «φαβορί» για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με γεύση από Αγγλία!

Απόψε πέφτει η αυλαία των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με τις αγγλικές ομάδες να έχουν κλειδώσει ήδη την πρόκρισή τους στην φάση των «16». Απόψε η Τσέλσι είναι η μοναδική ομάδα που καίγεται για τη νίκη με στόχο να κλειδώσει την πρωτιά του ομίλου, απέναντι στη Ζενίτ στην παγωμένη Αγία Πετρούπολη.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ αποκάλυψε ποια είναι τα τρία φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, αφήνοντας εκτός την πρώην ομάδα του και συμπεριλαμβάνοντας μόνο τις υπόλοιπους τρεις αγγλικού συλλόγους.

«Δε βλέπω κάτι άλλο πέρα από τις τρεις αγγλικές ομάδες  (Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι)για να είμαι δίκαιος.  Νομίζω πως μία από αυτές θα το πάρει φέτος. Ίσως και η Μπάγερν μπει στο παιχνίδι αλλά οι αγγλικές δείχνουν τόσο δυνατές, τακτικά και ατομικά ικανές, ενώ έχουν και τρεις από τους καλύτερους προπονητές. Όταν πας στο μετέπειτα στάδιο της διοργάνωσης, εκεί που χρειάζεσαι ανθρώπους να οργανώνουν καλά την ομάδα, υπάρχουν οι έμπειρες ομάδες που ξέρουν πως να κατακτήσουν αυτό το τουρνουά», ανέφερε ο Φέρντιναντ.

Στράτος Μαρίνος