Κλοπ: «Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανος για αυτά τα παιδιά!» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν στα καλύτερά του μετά τη νίκη της Λίβερπουλ απέναντι στη Μίλαν στο Σαν Σίρο αλλά και την πρόκριση, τονίζοντας το πόσο περήφανος είναι για τους ποδοσφαιριστές του.



Κλοπ: «Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανος για αυτά τα παιδιά!» (vid)

Η Λίβερπουλ επικράτησε με 2-1 της Μίλαν στο Σαν Σίρο, προκρίθηκε στην φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και παράλληλα έγινε η πρώτη αγγλική ομάδα που πετυχαίνει 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη διοργάνωση.

Μετά τον αγώνα, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά του για την εμφάνιση της ομάδας του τονίζοντας το πόσο περήφανος είναι για τους παίκτες του και τα κατορθώματά τους.

«Είμαι πολύ περήφανος γιατί κερδίσαμε και τα 6 παιχνίδια στον όμιλο. Αυτό που έκαναν τα παιδιά σήμερα ήταν μαγικό, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για αυτά τα παιδιά. Μιλάω ειλικρινά. Κάναμε μια εκπληκτική εμφάνιση και όλοι έδειξαν σωστή νοοτροπία. Μπράβο σε όλα τα παιδιά.

Όλοι έδωσαν τα πάντα σε αυτό το ματς, βοήθησαν αμυντικά και τακτικά. Ο Σαλάχ σημείωσε γκολ, ο Μανέ βοήθησε και αυτός. Θέλαμε φρέσκα πόδια και παίκτες που θα έδειχναν μεγάλη χαρά για να παίξουν αυτό το ματς. Ο Φίλιπς ας πούμε ήταν τρομερός! Δείτε τι έκανε, πραγματικά δεν έχω λόγια για τα παιδιά », ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

 

 

Στράτος Μαρίνος