Άρσεναλ: Η χειρότερη ομάδα του Big 6 σε συγκομιδή βαθμών, στα ματς που… προηγείται!

Ανεπίδεκτη μαθήσεως αποδείχθηκε η Άρσεναλ στην 15η αγωνιστική της Premier League, η οποία μετά την ήττα με ανατροπή που υπέστη στο Όλντ Τράφορντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχασε και πάλι με τον ίδιο τρόπο από την Έβερτον. Κάπως έτσι, αποτελεί και… επίσημα, την χειρότερη ομάδα του Big 6 σε συγκομιδή βαθμών, από την στιγμή που παίρνει το προβάδισμα!



Άρσεναλ: Η χειρότερη ομάδα του Big 6 σε συγκομιδή βαθμών, στα ματς που… προηγείται!

Μπορεί ο Μικέλ Αρτέτα να έχει βελτιώσει αισθητά την ανασταλτική λειτουργία της Άρσεναλ, έχοντας διατηρήσει έξι φορές το «μηδέν» σε 15 ματς, με τον Άαρον Ράμσντεϊλ κάτω από δοκάρια, όμως η «συνταγή» του να προηγείται και εν συνεχεία να προσπαθεί να διατηρήσει το προβάδισμα, μάλλον δεν αποδεικνύεται ευεργετική για τους «κανονιέρηδες».

Το βίωσαν απέναντι στη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ, όπου το 1-0 του Έμιλ Σμιθ Ρόου έγινε… 3-2 και σηματοδότησε την πρώτη επικράτηση των «κόκκινων διαβόλων» μετά από τρία χρόνια σε εντός έδρας ματς απέναντι στους Λονδρέζους και το αντιλήφθηκαν ξανά και κόντρα στην Έβερτον, με το 1-0 του Έντεγκααρντ να γίνεται σε 12 λεπτά 2-1!

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο bnsports.gr