Σοκ στην Τότεναμ! Xάνει τουλάχιστον 6 παίκτες της λόγω κορονοϊού!

Πλήγμα για την Τότεναμ μετά από «ξέσπασμα» του COVID-19, έξι παίκτες και δύο μέλη του προπονητικού επιτελείου βγήκαν θετικοί μετά από τεστ που υποβλήθηκαν.



Σοκ στην Τότεναμ! Xάνει τουλάχιστον 6 παίκτες της λόγω κορονοϊού!

Δυσάρεστα τα νέα για τον προπονητή Αντόνιο Κόντε με τόσα πολλά σημαντικά παιχνίδια να πλησιάζουν, καθώς 6 παίκτες και 2 μέλη του προπονητικού επιτελείου διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Αφού παίξουν με τη Ρεν την Πέμπτη (9/12) στο Europa Conference League, οι Σπερς ταξιδεύουν στο Μπράιτον και ακολουθούν οι αναμετρήσεις με τη Λέστερ, τη Λίβερπουλ και στη συνέχεια τη Γουέστ Χαμ στον προημιτελικό του Carabao Cup σε δύο εβδομάδες.

Όποιος βγει θετικός στο τεστ πρέπει να απομονωθεί για 10 ημέρες σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες, έτσι πιθανότατα θα αποκλειστούν από την αποστολή όσοι βρέθηκαν θετικοί στους επόμενους τρεις αγώνες των Σπερς. Εκτός και αν βγουν αρνητικά τα αποτελέσματα μετά από έναν περαιτέρω γύρο δοκιμών σήμερα.

Ο αγώνας της Τότεναμ με τη Ρεν δεν κινδυνεύει με αναβολή καθώς σύμφωνα με τις οδηγίες της UEFA, μια ομάδα πρέπει να έχει λιγότερους από 13 διαθέσιμους παίκτες ή κανένα εγγεγραμμένο τερματοφύλακα για να συμβεί αυτό.

 

 

Πηγή:bnsports.gr