Σαλάχ για συμβόλαιο: «Να βρουν λύση οι εκπρόσωποί μου, δεν είναι μονάχα το οικονομικό»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ περιμένει να μάθει από τους εκπροσώπους του αν τελικά θα επιτευχθεί συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την ανανέωση της συνεργασίας τους, τονίζοντας πως ναι μεν το οικονομικό παίζει ρόλο ως «αναγνώριση» της προσφοράς, όμως δεν είναι μονάχα αυτό το ζήτημα για να πέσουν οι υπογραφές. 



Σαλάχ για συμβόλαιο: «Να βρουν λύση οι εκπρόσωποί μου, δεν είναι μονάχα το οικονομικό»

Ο «Φαραώ» διανύει μαγική αγωνιστική περίοδο φέτος με ασύγκριτη συμβολή στην προσπάθεια που καταβάλλει η Λίβερπουλ στα «μέτωπα» που συμμετέχει.

Έχει ήδη αρχίσει να μετράει αντίστροφα για τον ενάμιση χρόνο που απομένει για την λήξη του συμβολαίου του, οι «κόκκινοι» πρέπει να επισπεύσουν τις διαδικασίες κι εκείνος μεταφέρει όλη την ευθύνη στο τιμ που τον εκπροσωπεί.

«Η απόφαση είναι στα χέρια των εκπροσώπων μου. Πρέπει να λύσουν το θέμα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όμως πρέπει να υπάρξει συμφωνία για το συμβόλαιο. Εξαρτάται από αυτούς.

Η οικονομική αξία ενός παίκτη φανερώνει και το πόσο είναι διατεθειμένος ένας σύλλογος να σου δείξει ότι θέλει να κάνει όσα χρειάζεται για να σε κρατήσει. Η απόφαση όμως δεν βασίζεται αποκλειστικά στο οικονομικό σκέλος...» ξεκαθάρισε ο Αιγύπτιος.

Κώστας Ζάλιαρης