Οπαδοί της Λιντς πέταξαν μπουκάλι στο κεφάλι του Κάνιος! (vid)

Μετά το γκολ που πέτυχε ο Σέρχι Κάνιος, δέχτηκε ένα μπουκάλι στο πίσω μέρος του κεφαλιού του από τους οπαδούς της Λιντς. Αναμένεται να ερευνηθεί το γεγονός από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.



Οπαδοί της Λιντς πέταξαν μπουκάλι στο κεφάλι του Κάνιος! (vid)

Λιντς και Μπρέντφορντ χάρισαν ένα μαγικό παιχνίδι στο Έλαντ Ρόουντ με τα «παγώνια» να ισοφαρίζουν στο 90+5’ με το γκολ του Πάτρικ Μπάμφορντ. Ωστόσο το παιχνίδι επισκιάστηκε από την απαράδεκτη συμπεριφορά των φίλων των γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα, ο Σέρχι Κάνιος ήταν αυτός που σημείωσε το 2-1 για τη Μπρέντφορντ στο 61ο λεπτό και αμέσως έτρεξε προς το σημαιάκι του κόρνερ για να πανηγυρίσει μπροστά στους οπαδούς της Λιντς. Εκείνη την ώρα δέχτηκε ένα μπουκάλι στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, παρότι στη συνέχεια δεν φάνηκε να είχε τραυματιστεί.

Ωστόσο το συγκεκριμένο συμβάν αναμένεται να ερευνηθεί από την αγγλική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με τους γηπεδούχους να απειλούνται με τιμωρίες ενώ ο οπαδός που πέταξε το αντικείμενο μπορεί να μην καταφέρει να ξαναδεί την ομάδα του από το γήπεδο.

 

Στράτος Μαρίνος