Λέστερ: Δέχτηκε γκολ για 14ο σερί παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ! (vid)

Η Λέστερδέχτηκε για ακόμη μία αγωνιστική γκολ, φτάνοντας τα 14 σερί παιχνίδια χωρίς clean sheet. Το τελευταίο «μηδέν» που κράτησε πίσω ήταν στην πρεμιέρα απέναντι στη Γουλβς.



Λέστερ: Δέχτηκε γκολ για 14ο σερί παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ! (vid)

Ακόμη μία απογοητευτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Λέστερ όσο αναφορά τον τομέα της άμυνας, καθώς ηττήθηκε με 2-1 με ανατροπή από την Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ.

Οι «αλεπούδες» δέχτηκαν δύο γκολ από στημένη φάση, φτάνοντας τα 10 γκολ εις βάρος τους που προέρχονται από τέτοιες καταστάσεις και δεν κατάφεραν να κρατήσουν το «μηδέν» πίσω για 14ο σερί παιχνίδι, παρότι ο Κάσπερ Σμάιχελ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, με αρκετές σημαντικές αποκρούσεις ανά παιχνίδι.

Για να βρει κανείς την τελευταία φορά που η Λέστερ κράτησε clean sheet στην Πρέμιερ Λιγκ, θα πρέπει να ανατρέξει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τη νίκη απέναντι στη Γουλβς στο Κινγκ Πάουερ. Μάλιστα, η μοναδική φορά που η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς δεν έχει δεχτεί γκολ στη φετινή σεζόν όντας φιλοξενούμενη, ήταν στη νίκη με 2-0 εκτός έδρας απέναντι στη Μίλγουολ για το Λιγκ Καπ στα τέλη του Σεπτέμβρη.

Την Πέμπτη, η Λέστερ ταξιδεύει στην Ιταλία για να αγωνιστεί απέναντι στη Νάπολι για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με στόχο να μην αφήσει τη Νάπολι να σκοράρει και να πάρει μία άνετη νίκη που θα τη στείλει στους «16» της διοργάνωσης.

 

 


Στράτος Μαρίνος