Νίκη γοήτρου για την Τότεναμ, ισοφάρισε στο 90+4' η Λιντς!

Η Τότεναμ πέτυχε ακόμη μία σημαντική νίκη επικρατώντας με 3-0 της Νόριτς των Δημήτρη Γιαννούλη και Χρήστου Τζόλη στο Λονδίνο. Οι «σπερς» εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν ενώ την ίδια ώρα δεν άφησαν τους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Την ίδια ώρα στο Έλαντ Ρόουντ, η Λιντς σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική στο 90+4' για να ισοφαρίσει σε 2-2 τη Μπρέντφορντ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό.



Νίκη γοήτρου για την Τότεναμ, ισοφάρισε στο 90+4' η Λιντς!

Τότεναμ – Νόριτς 3-0

Στο Λονδίνο, η Τότεναμ ήταν αυτή που αναδείχθηκε νικήτρια στη μάχη με τη Νόριτς των Γιαννούλη και Τζόλη, επικρατώντας με 3-0, τερματίζοντας το αήττητο 4 αγώνων των παικτών του Ντιν Σμιθ.

Τα «σπιρούνια» ήταν αποφασισμένα από τα πρώτα κιόλας λεπτά να βρουν ένα γρήγορο γκολ που θα τους βάλει σε θέση οδηγού στο παιχνίδι. Ο Λούκας Μόουρα ήταν αυτός που στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ με μία οβίδα έξω από την περιοχή που κατέληξε στο παραθυράκι της εστίας του Τιμ Κρουλ, σκοράροντας έπειτα από 21 αγώνες «αφλογιστίας».

Μετά το γκολ, η Τότεναμ άφησε τη μπάλα στη Νόριτς και θωράκισε την άμυνά της, χωρίς να επιτρέπει στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν την εστία του Ούγκο Γιορίς. Με τη συμπλήρωση 40 λεπτών αγώνα, ο Κέιν επιχείρησε να σουτάρει έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του τερματοφύλακα των «καναρινιών».

Στο δεύτερο μέρος, οι «σπερς» πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Ντάβινσον Σάντσες στο 67ο λεπτό να σκοράρει με όμορφο γυριστό μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Σον. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν και τρίτο γκολ στον αγώνα. Η μπάλα έφτασε στο Σον έπειτα από όμορφη ομαδική προσπάθεια και ο Κορεάτης δεν αστόχησε, σημειώνοντας το τελικό 3-0.

Η Τότεναμ πέτυχε ακόμη μία σημαντική νίκη στη μάχη της Πρέμιερ Λιγκ και πλέον κάθεται στην 5η θέση της βαθμολογία, πάνω από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ.

 
 

 

 

Λιντς – Μπρέντφορντ 2-2

Την ίδια ώρα στο Έλαντ Ρόουντ, η Λιντς προηγήθηκε, η Μπρέντφορντ ισοφάρισε όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν ξανά γκολ στο 90+4’, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό και ακόμη και έτσι να απομακρύνονται από την ζώνη του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον κλασικό φρενήρη ρυθμό που δίνουν τα «παγώνια» στους αγώνες τους, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Στην πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού, στο 27ο λεπτό, ο Ραφίνια σέντραρε από τα αριστερά, ο Τάιλερ Ρόμπερτς έκανε την προβολή, με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0 των γηπεδούχων.

Η Λιντς ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του αγώνα και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ωστόσο η Μπρέντφορντ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 54ο λεπτό κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Σαντόν Μπαπτίστ να εκτελεί με ωραίο σουτ τον Μελιέ για το 1-1. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ με τον Σέρχι Κάνιος να βγαίνει σε τετ-α-τετ απέναντι από τον Γάλλο γκολκίπερ των γηπεδούχων και με υποδειγματικό τελείωμα να κάνει το 2-1 για τις «μέλισσες».

Ωστόσο για ακόμη μία αγωνιστική, η Λιντς βρήκε γκολ στο 90+4’ με τον Πάτρικ Μπάμφορντ να σκοράρει στην επιστροφή του έπειτα από σχεδόν 3 μήνες και να ισοφαρίζει σε 2-2, δίνοντας στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας.

Στράτος Μαρίνος