Γουέστ Χαμ: Ο φονέας των γιγάντων ψάχνει την έξοδο στα αστέρια!

Η Γουέστ Χαμ κέρδισε και την Τσέλσι μετά τις Τότεναμ και Λίβερπουλ και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της για την τετράδα, με το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν να φαντάζει πιο κοντά από ποτέ.



Γουέστ Χαμ: Ο φονέας των γιγάντων ψάχνει την έξοδο στα αστέρια!

Τελευταίο θύμα της Γουέστ Χαμ; Η πρωτοπόρος Τσέλσι με το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και την τεράστια ποιότητα στο ρόστερ της. Τα «σφυριά» πήραν το ντέρμπι του Λονδίνου επικρατώντας με 3-2 των «μπλε» σε μία τεράστια νίκη για τους παίκτες του Ντέιβιντ Μόγες. Όχι μόνο λόγω βαθμολογικού κινήτρου αλλά και αυτοπεποίθησης…

Η Γουέστ Χαμ μοιάζει ικανή για τα πάντα στη φετινή σεζόν. Τον Οκτώβρη κέρδισε την Τότεναμ, το Νοέμβρη την Λίβερπουλ και το Δεκέμβρη την Τσέλσι, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και στα τρία παιχνίδια. Παράλληλα, απέκλεισε και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και τη συμπολίτισσά της Σίτι από το Λιγκ Καπ, κερδίζοντας το σεβασμό των ποδοσφαιρόφιλων.

Δίκαια θα μπορούσε να της αποδοθεί ο τίτλος «φονέας γιγάντων» με τις ιστορικές νίκες που έχει πετύχει τη φετινή σεζόν. Ο στόχος των «σφυριών» είναι η 4η θέση που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και φέτος, οι παίκτες του Ντέιβιντ Μόγες μοιάζουν να το θέλουν και να το πιστεύουν όσο τίποτα άλλο.

Εφόσον, η Γουέστ Χαμ δείξει σοβαρότητα και συνέπεια και συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, τότε ο στόχος της μοιάζει πιο ρεαλιστικός από ποτέ. Την ίδια ώρα, που βρίσκεται ήδη στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, κατακτώντας την πρώτη θέση, έχοντας ακόμη μία αγωνιστική.

Επόμενη στάση Τσάμπιονς Λιγκ; Ο χρόνος θα δείξει…

Στράτος Μαρίνος