Η «clutch» Λίβερπουλ σπάει τα κοντέρ με τον Κλοπ στον πάγκο! (vid)

Η Λίβερπουλ πήρε για ακόμη μία φορά το τρίποντο στις καθυστερήσεις του αγώνα και παρέμεινε η ομάδα που έχει σκοράρει τα περισσότερα νικητήρια γκολ σε «νεκρό» χρόνο σε ολόκληρη την Πρέμιερ Λιγκ.



Η «clutch» Λίβερπουλ σπάει τα κοντέρ με τον Κλοπ στον πάγκο! (vid)

Η Λίβερπουλ το έκανε ξανά! Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ απέδρασαν από το Μολινό με το τρίποντο χάρη στο γκολ του Ντιβόκ Οριγκί στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ξεσπώντας σε τρελούς πανηγυρισμούς.

Ωστόσο, τέτοιου είδους νίκες δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο για τους «ρεντς» από τότε που τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Κλοπ. Μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός έχει μάθει  στην ομάδα του να μην τα παρατάει ποτέ και τα αποτελέσματά του από το 90ο λεπτό και μετά το αποδεικνύει.

Η Λίβερπουλ μετράει 13 νικητήρια γκολ στις καθυστερήσεις των παιχνιδιών της στην Πρέμιερ Λιγκ από τότε που στον πάγκο της κάθισε ο Γερμανός τεχνικός, 4 περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στη Λίγκα. Οι «ρεντς» είναι ικανοί να καθαρίσουν ένα παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά αλλά και να «σκοτώσουν» τον αντίπαλό τους στις καθυστερήσεις των αγώνων της, είτε αυτοί γίνονται στο Άνφιλντ, είτε σε αντίπαλη έδρα.

 
 

 


Στράτος Μαρίνος