Κλοπ και Ρόμπερτσον εξηγούν την ιστορία της πινακίδας «This is Anfield» και το πότε επιτρέπεται να την ακουμπούν οι παίκτες (vid)

Μια επιγραφή που όλοι θα ήθελαν ν' ακουμπήσουν και να βγουν στον αγωνιστικό χώρο του «Άνφιλντ», σε ένα όνειρό τους... Κι όμως, ακόμα και τότε, καλό θα ήταν να έχουν κατακτήσει κάτι με τη Λίβερπουλ! Κλοπ και Ρόμπερτσον μιλούν για την σημασία της ιστορικής πινακίδας στην πύλη του «Άνφιλντ» προς το χορτάρι και εξηγούν πόσο μεγάλη επιβράβευση είναι για τους παίκτες όταν επιτέλους μπορούν να την ακουμπήσουν...Κλοπ και Ρόμπερτσον εξηγούν την ιστορία της πινακίδας «This is Anfield» και το πότε επιτρέπεται να την ακουμπούν οι παίκτες (vid)

Η προϋπόθεση για να μπορεί ν' ακουμπήσει κανείς την επιγραφή, είναι να έχει οδηγήσει τη Λίβερπουλ σε τίτλο. 

Ο Κλοπ το είχε ξεκαθαρίσει προς όλους από τη μέρα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας των «κόκκινων», ενώ, μια από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές ήταν όταν ο Τιάγκο αρνήθηκε να βάλει το χέρι του εκεί στην φωτογράφηση της μεταγραφής του, σεβόμενος την ιστορία του κλαμπ. 

Ρόμπερτσον και Κλοπ προτρέπουν τους οπαδούς της Λίβερπουλ έστω και νοητικά ν' ακουμπούν μαζί την πινακίδα πριν από κάθε ματς, τώρα που οι ποδοσφαιριστές έχουν κατακτήσει Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτάθλημα...

Δείτε το όμορφο βίντεο:

Κώστας Ζάλιαρης