Ο «τραυματίας» Κριστιάνο έτρεξε όλο το γήπεδο σε 12 δευτερόλεπτα στο 86ο λεπτό (vid)

Στο 86ο λεπτό, ο Κριστιάνο παρότι ήταν τραυματίας, έτρεξε όλο το γήπεδο σε 12 δευτερόλεπτα, δεν έγινε ποτέ αποδέκτης της μπάλας και αμέσως αντικαταστάθηκε χωρίς να μπορεί να πατήσει καλά το πόδι του.



Ο «τραυματίας» Κριστιάνο έτρεξε όλο το γήπεδο σε 12 δευτερόλεπτα στο 86ο λεπτό (vid)

Τι κι να είναι 36 χρονών; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τη Γιουνάιτεντ ακόμη και αν η κατάστασή του δεν το επιτρέπει.

Ο Πορτογάλος έδειξε με πόσο πάθος αντιμετωπίζει τα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε μία ηλικία που ελάχιστοι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι ανάλογο. Ο CR7, στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης με την Άρσεναλ, όντας τραυματίας και ενώ έχει ήδη σκοράρει 2 γκολ, φτάνοντας τα 801 στην καριέρα του, έτρεξε ολόκληρο το γήπεδο σε 12 δευτερόλεπτα για να βοηθήσει στην αντεπίθεση των «κόκκινων διαβόλων.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος επιθετικός δεν έγινε ποτέ αποδέκτης της μπάλας, με τη φάση να τελειώνει με ένα άστοχο σουτ του Μπρούνο Φερνάντες. Αμέσως μετά, αντικαταστάθηκε εμφανώς καταπονημένος από τον τραυματισμό του, κερδίζοντας το standing ovation από ολόκληρο το Όλντ Τράφορντ.

 
 

 


Στράτος Μαρίνος