Φερνάντες-Ρονάλντο: Το ντουέτο από την Πορτογαλία που «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα!

Οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Μπρούνο Φερνάντες αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά δίδυμα στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας σκοράρει σχεδόν τα μισά γκολ της Γιουνάιτεντ στη φετινή σεζόν και μοιάζουν ασταμάτητη.



Φερνάντες-Ρονάλντο: Το ντουέτο από την Πορτογαλία που «ματώνει» τα αντίπαλα δίχτυα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε μία τεράστια νίκη απέναντι στην Άρσεναλ στο Όλντ Τράφορντ, επικρατώντας με 3-2 παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά και ισοφαρίστηκε αμέσως μετά το 2-1.

Ανάσα για τους «κόκκινους διαβόλους» έδωσε στο 45ο λεπτό ο Μπρούνο Φερνάντες που με ωραίο τελείωμα, κέρδισε τον Ράμσντεϊλ και ισοφάρισε, στέλνοντας την ομάδα του με άλλο αέρα στα αποδυτήρια. Στη συνέχεια ανέλαβε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δίνοντας το προβάδισμα (2-1) στη Γιουνάιτεντ, φτάνοντας τα 800 γκολ στην καριέρα του σε διεθνές και συλλογικό επίπεδο.

Παρότι η ομάδα του ισοφαρίστηκε μόλις δύο λεπτά αργότερα, εκείνος είχε τα ψυχικά αποθέματα να εκτελέσει για ακόμη μία φορά τον Ράμσντεϊλ και να δώσει μία τεράστια νίκη στη Γιουνάιτεντ.

Για τον Μπρούνο, αυτό ήταν το 5ο του γκολ στη σεζόν, ενώ για τον Ρονάλντο το 6ο. Οι δυο τους έχουν σκοράρει 11 από τα 24 γκολ των «κόκκινων διαβόλων» στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ ενώ έχουν μοιράσει και 5 ασίστ, συμμετέχοντας στο 67% των τερμάτων της Γιουνάιτεντ στη Λίγκα.

Το πορτογαλικό ντουέτο μοιάζει ασταμάτητο και επόμενος αντίπαλος είναι η Κρίσταλ Πάλας, με τον Ραλφ Ράνγκνικ να είναι έτοιμος να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του Μάντσεστερ και να καθοδηγήσει τους παίκτες του σε μία ακόμη νίκη, με τους Ρονάλντο και Φερνάντες να είναι έτοιμη να συνεισφέρουν.

 
 
 

 


Στράτος Μαρίνος