Παίκτης της Άστον Βίλα μπήκε σε σχολείο με τη Λαμποργκίνι του! (pic)

Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα στο ατύχημα του Κόρτνεϊ Χάουζε που μπήκε με τη Λαμποργκίνι του σε προαύλιο σχολείου, χωρίς ευτυχώς να υπάρχει κάποιο παιδί εκείνη την ώρα στο χώρο.



Παίκτης της Άστον Βίλα μπήκε σε σχολείο με τη Λαμποργκίνι του! (pic)

Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Άστον Βίλα. Ο αμυντικός των «χωριατών» έχασε τον έλεγχο της Λαμποργκίνι και προσέκρουσε στα κάγκελα ενός σχολείου.

Για καλή του τύχη, εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κάποιο παιδί στον προαύλιο χώρο, με το πανάκριβο αυτοκίνητο του Άγγλου αμυντικού να παθαίνει ζημιά στο μπροστά μέρος, γεγονός που μάλλον δεν τον ενδιέφερε και τόσο.

Αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος ανέφερε στην εφημερίδα Daily Mail:

«Ακούσαμε έναν πολύ δυνατό θόρυβο και βγήκαμε έξω. Είδαμε ένα ακριβό αυτοκίνητο να έχει μπει μέσα στο χώρο του σχολείου και υποθέσαμε πως μπορεί να είναι κάποιος ποδοσφαιριστής. Ο ίδιος δεν έδειχνε τραυματισμένος, αλλά ήταν σε σοκ. Ευτυχώς τα παιδιά ήταν εκείνη την ώρα μέσα στις τάξεις για προσευχή, γιατί αλλιώς μπορεί να είχαμε θύματα»

Ο 26χρονος αμυντικός είχε συλληφθεί τον Μάιο για υπερβολική ταχύτητα, με τον ίδιο να αναφέρει πως «έτρεχε» για να προλάβει τα εγκαίνια του νέου γηπέδου, εκεί που θα παρευρισκόταν και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Στράτος Μαρίνος