Τότεναμ: Δύο νίκες, δύο clean sheet και μία ενθαρρυντική εικόνα με τον Κόντε στον πάγκο! (vid)

Στα πρώτα τρία παιχνίδια του Αντόνιο Κόντε στην Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Τότεναμ, ο Ιταλός έχει καταφέρει να κερδίσει τα δύο, να δεχτεί μόλις ένα γκολ και να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα των «σπιρουνιών».



Τότεναμ: Δύο νίκες, δύο clean sheet και μία ενθαρρυντική εικόνα με τον Κόντε στον πάγκο! (vid)

Η Τότεναμ εμφανίστηκε στην έδρα της με αρκετά στοιχεία από το παιχνίδι του Αντόνιο Κόντε και επικράτησε με σχετική άνεση της Μπρέντφορντ (2-0). Οι «σπερς» δεν απειλήθηκαν σοβαρά σε κανένα σημείο του αγώνα, επιτρέποντας μόλις ένα σουτ στο στόχο στους αντιπάλους τους.

Μπορεί να είναι νωρίς, ωστόσο η επιρροή του Κόντε είναι εμφανής στο σύνολο της ομάδας που μοιάζει να αρχίζει να αφομοιώνει τον τρόπο παιχνιδιού που ζητάει ο Ιταλός τεχνικός. Ήδη στα πρώτα τρία παιχνίδια του στον πάγκο της Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ, η ομάδα μετράει δύο νίκες (Λιντς και Μπρέντφορντ), δύο clean sheets (Έβερτον και Μπρέντφορντ) και έχει εμφανίσει μία βελτιωμένη εικόνα, κάτι που ήταν απαραίτητο για τα «σπιρούνια».

Μάλιστα, στη συνέχεια έχει ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι, απέναντι στην ανεβασμένη Νόριτς που μοιάζει must-win αν οι «σπερς» θέλουν να μειώσουν τη διαφορά από την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

 

 


Στράτος Μαρίνος