Κάρικ: «Με απασχολεί να πάω τα παιδιά μου στο σχολείο, όχι το ότι έμεινα αήττητος ως κόουτς της Γιουνάιτεντ»! (vid)

Υπέροχη δήλωση από τον Μάικλ Κάρικ που αλλάζει προτεραιότητες σε αυτή την περίοδο της ζωής του αποχωρώντας από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Να αφιερώσω χρόνο στην οικογένειά μου και να πάω τα παιδιά μου στο σχολείο» είπε...



Κάρικ: «Με απασχολεί να πάω τα παιδιά μου στο σχολείο, όχι το ότι έμεινα αήττητος ως κόουτς της Γιουνάιτεντ»! (vid)

Ο Κάρικ γνωρίζει ότι είναι τρομερά επιτυχημένος στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας για αρκετά χρόνια, αρχηγός, πανηγύρισε τρόπαια, έμεινε και στον πάγκο ως βοηθός, θήτευσε για τρία ματς ως υπηρεσιακός κόουτς και τώρα έκλεισε τον κύκλο του έπειτα από 15 χρόνια προσφοράς στο κλαμπ. 

Μετά το 3-2 επί της Άρσεναλ στο «Ολντ Τράφορντ» και μένοντας αήττητος στα τρία παιχνίδια που κράτησε το «τιμόνι», ο Μάικλ Κάρικ, έχοντας πλέον κάνει γνωστό στους παίκτες του ότι αποχωρεί οριστικά είπε: 

«Θα είμαι ξανά οπαδός της ομάδας, θα απολαμβάνω το ποδόσφαιρο από την εξέδρα, θα είμαι στα ματς εντός έδρας και στην εξέδρα των φιλόξενούμενων όταν θα παίζουμε εκτός. Αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί που το βιογραφικό μου θα γράφει "αήττητος τεχνικός της Γιουνάιτεντ", με απασχολεί να πάω το πρωί τα παιδιά μου στο σχολείο». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης