Μάικλ Κάρικ: Αποχωρεί από το «Όλντ Τράφορντ» μετά από 15 χρόνια!

Παρελθόν από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί ο Μάικλ Κάρικ, ο οποίος παραιτήθηκε μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Άρσεναλ με 3-2 και κλείνει έναν κύκλο 15ατίας στον «οργανισμό» της αγαπημένης του ομάδας!



Μάικλ Κάρικ: Αποχωρεί από το «Όλντ Τράφορντ» μετά από 15 χρόνια!

Μπορεί να πέρασε μία ολόκληρη ποδοσφαιρική ζωή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας αγωνιστεί για 12 χρόνια στο Όλντ Τράφορντ για να βρεθεί στην συνέχεια και στο τεχνικό της τιμ για 3,5 χρόνια, όμως το πλήρωμα του χρόνου για τον Μάικλ Κάρικ ήρθε!

Κάθισε για τρία ματς στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», πανηγύρισε δύο επικρατήσεις επί της Βιγιαρεάλ και της Άρσεναλ, έμεινε αήττητος στο Στάμφορντ Μπριτζ απέναντι στην Τσέλσι και μετά τη νίκη επί των «κανονιέρηδων», ανακοίνωσε πως φεύγει.

Κατά την αποχώρησή του από το αγαπημένο του γήπεδο αποχαιρέτησε τον κόσμο εμφανώς συγκινημένος και εν συνεχεία δήλωσε στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Ο χρόνος που πέρασα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε αυτό το φανταστικό club, θα είναι για πάντα ο καλύτερος στην καριέρα μου. Όταν υπέγραψα εδώ, πριν από 15 χρόνια, δεν φανταζόμουν ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα πως θα κατακτούσα τόσα τρόπαια»!

Ο Μάικλ Κάρικ πλέον, θα παραδώσει τα ηνία στον Ραλφ Ράνγκνικ και θα αποχωρήσει μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, ως βοηθός των Ζοζέ Μουρίνιο και Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αλλά και ως υπηρεσιακός τεχνικός για 20 ημέρες.

Ο Γερμανός που τον διαδέχεται θα καθίσει για τουλάχιστον έξι μήνες στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» και… βλέπουμε!

 

 

Δημήτρης Μανάκος